Sicario: Day Of The Soldado Filmi - Son Dakika
Sinema

Sicario: Day Of The Soldado Filmi

Sicario: Day Of The Soldado Filmi

Sicario: Day of the Soldado filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Sicario: Day of the Soldado filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

21.05.2018 15:54

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver (Josh Brolin), gizemli Alejandro’yla (Benicio Del Toro) iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafından öldürülen Alejandro’nun görevi, en alçakça yollarla savaşı kızıştırmaktır. Alejandro, savaşı alevlendirmek için kartel patronunun kızını kaçırır fakat kız, sivil zayiat olarak görülmeye başlayacak ve kızın kaderi, ne için savaştıklarını sorgulayan bu iki adamın elinde olacaktır.

Yönetmen: Stefano Sollima

Senaryo: Taylor Sheridan

Oyuncular: Josh Brolin, Benicio Del Toro, Isabela Moner, Jeffrey Donovan, Catherine Keener, Matthew Modine, Christopher Heyerdahl, Shea Whigham, Ian Bohen , Manuel Garcia-Rulfo, Jake Picking, Sharon Anne Henderson, Stafford Douglas , Tsailii Rogers, Bruno Bichir, Connor Skific, Cassandra Rochelle Fetters, David Castañeda, Tasha Ames, Rachel de la Torre, Dan Davidson, Faysal Ahmed , Jackamoe Buzzell, Ibrahim Renno, Michael Love Toliver, J.D. Garfield, Howard Ferguson Jr., David Manzanares, Barrett James, Gonzalo Robles

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Sicario: Day of the Soldado

Yapımcı Firma: Lionsgate

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD, İtalya

Orijinal Dili: İngilizce, İspanyolca

Filmin Süresi: 122 dk.

Dağıtıcı Firma: Chantier Films

Vizyon Tarihi: 29.06.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Sicario: Day Of The Soldado Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement