Tara Sokağı Filmi - Son Dakika
Sinema

Tara Sokağı Filmi

Tara Sokağı Filmi

Tara Sokağı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Tara Sokağı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

09.12.2013 00:00

İrlandalı Ria Lynch, kocası David’le ve çocuklarıyla uzun yıllardır, Tara Sokağı’nda kocaman güzel bir evde mutlu bir aile olarak yaşamaktadır. Ne var ki, bir gün kocası ona genç sevgilisinin hamile olduğunu ve ondan ayrılmak istediğini söyleyerek bu mutlu yuvayı yıkar. Amerika’da Connecticut’da yaşayan Marilyn ise, oğlunu bir motosiklet kazasında kaybettikten sonra bir türlü toparlanamamış ve hatta kocası Greg’le de arası bozulmuş acılı bir kadındır.

Bu iki kadın, tesadüf eseri bir telefon konuşması yapar ve bu konuşma sırasında, evlerini değiştirip bir müddet birbirlerinin evlerinde yaşamaya karar verirler. Böylece, Marilyn İrlanda’ya, Tara Sokağı'ndaki eve, Ria ise Amerika’ya uçarlar. Her biri diğerinin komşuları, akrabaları ve arkadaşlarıyla tanışır. Marilyn, Ria’nın evini dolduran her biri ilginç insanlar olan arkadaşlar arasından Colm adında restoran sahibi bir adamla dost olurken, Ria’da Marilyn’in kocası Greg’in kardeşiyle yakınlaşır. Ne var ki, her iki kadın da acılardan kurtulmanın yolu olmadığını, çözümüm hayatı olduğu gibi kabullenmekten geçtiğini anlarlar.

Yönetmen: Gillies MacKinnon

Senaryo: Maeve Binchy , Shane Connaughton , Cynthia Cidre

Oyuncular: Stephen Rea, Iain Glen, Johnny Brennan , Andie MacDowell, Olivia Williams

Filmin Türü: Drama 0,

Orijinal Adı: Tara Road

Yapımcı Firma: Noel Pearson Productions

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: İrlanda

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 97 dk.

Dağıtıcı Firma: 0

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Tara Sokağı Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement