Erik Ten Hag Manchester United'tan ayrıldı mı? - Son Dakika
Soğuk Haber

Erik Ten Hag Manchester United'tan ayrıldı mı?

Erik Ten Hag Manchester United\'tan ayrıldı mı?

Sezona tarihinde olmayan bir şekilde başlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Manchester United'da Erik ten Hag tartışmaların odağında. Peki, Erik Ten Hag Manchester United'tan ayrılacak mı?

05.10.2023 16:47  Güncelleme: 16:51

Erik Ten Hag Manchester United'tan ayrıldı mı? Sezona tarihinde olmayan bir şekilde başlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Manchester United'da Erik ten Hag tartışmaların odağında. Peki, Erik Ten Hag Manchester United'tan ayrılacak mı? Detaylar...

ERIK TEN HAG MANCHESTER UNITED'TAN AYRILACAK MI?

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Manchester United, Hollandalı antrenör Erik ten Hag'a tam destek verdi. Bu mağlubiyet sonrası Ten Hag'ın geleceği tartışmalara konu olsa da Manchester United yönetimi, kötü sezona rağmen Ten Hag'ın uzun vadede doğru isim olduğuna inanıyor.

DEVLER LİGİ'NDE PUAN ALAMADILAR

Devler Ligi'nde Bayern Münih'e 4-3 mağlup olan Manchester United, ikinci maçında konuk ettiği temsilcimiz Galatasaray'a da 3-2 ile boyun eğince taraftarlar bu duruma sert tepki gösterdi.

YÖNETİMİN DESTEĞİ TAM

Guardian'da yer alan habere göre, kulüp yönetimi Erik ten Hag'ın arkasında durarak uzun vadede başarının geleceğine inanıyor.

Son Dakika Soğuk Haber Erik Ten Hag Manchester United'tan ayrıldı mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement