Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Yayınlanacak - Son Dakika
Soğuk Haber

Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Yayınlanacak

Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Yayınlanacak

Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölüm fragmanının bu akşam yayına girmesi bekleniyor. Nazife Anne'yi kaybeden Polat Alemdar intikam ateşiyle tutuşuyor. Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölümden detaylar..

02.02.2015 10:48

Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Kurtlar Vadisi Pusu hüzünlü sahnelerle dolu son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı iple çekiliyor. Polat Alemdar artık annesinin İngilizler tarafından öldürüldüğünden emindir. Brandon'u öldüremediğine bin pişman olan P.Alemdar bunun bedelini annesini kaybederek öder.

Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölümde Polat tüm imkanları seferber ederek Brandon'u bulmaya çalışır. Polat sadece Brandon ile değil, onun Türkiye'deki hizmetkarlarıyla da baş etmek zorundadır. İngilizlerin sadık adamı Can ve Mete, Polat Alemdar'ın mücadele etmesi gereken diğer isimlerden sadece bazıları.

Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölümde neler yaşanacak ? Yeni bölüm fragmanınde neler var ? Bu soruların cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölüm fragmanında olacak. Yeni bölümün ilk görüntüleri yayına girdiği andan itibaren haberler.com adresinde sizlerle.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON FRAGMAN

Son Dakika Soğuk Haber Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Yayınlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement