Ölümlü Dünya 2 Filminin Çekimleri Başladı - Son Dakika
Soğuk Haber

Ölümlü Dünya 2 Filminin Çekimleri Başladı

Ölümlü Dünya 2 Filminin Çekimleri Başladı

Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Güneş Hayat ve Giray Altınok'un yer aldığı Ölümlü Dünya filminin ikincisi Disney Plus'ta yayınlanacak. Ali Atay'ın yönettiği film için çekimler dün başladı. İlk filmi 585 bin 145 seyirci tarafından izlenen ve beğenilen Ölümlü Dünya'nın devam projesi merakla bekleniyor.

02.06.2023 09:22

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Güneş Hayat ve Giray Altınok'un yer aldığı Ölümlü Dünya filminin ikincisi geliyor. Peki, Ölümlü Dünya 2 filmi ne zaman çıkacak? Ölümlü Dünya 2 filmi nereden izlenir? Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona girecek?

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

İlk filmi geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ölümlü Dünya 2 ekibi, dün çekimler başladı. Serinin ikinci filmi Disney Plus'ta yayınlanacak. Usta isimlerin kadrosunda yer aldığı filmi bir kez daha Ali Atay yönetecek.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 FİLMİ NEREDEN İZLENİR?

Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin yazdığı filmin okumaları provaları geçtiğimiz hafta yapıldı. Merakla beklenen filmin çekimleri de dün başladı. Ali Atay'ın yönettiği filmin devam projesi güçlenen kadrosuyla ve yeni macerasıyla Disney Plus'ta seyirciyle buluşacak. "Ölümlü Dünya" filmi 2017 yılında vizyona girmiş, 585 bin 145 seyirci tarafından izlenmiş ve eğlenceli hikayesiyle çok beğenilmişti.

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement