Robert De Niro'nun torunu Leandro De Niro neden öldü? - Son Dakika
Soğuk Haber

Robert De Niro'nun torunu Leandro De Niro neden öldü?

Robert De Niro\'nun torunu Leandro De Niro neden öldü?

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu Leandro De Niro Rodriguez'in ölüm nedeni fentanil katkılı haplar olduğu açıklandı. Dedesi gibi oyuncu olmak isteyen Leandro De Niro Rodriguez, birçok yapımda rol almıştı.

06.07.2023 14:28  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Robert De Niro'nun torunu neden öldü? Robert De Niro'nun torunu kimdir, kaç yaşında vefat etti? araştırılıyor. Geçtiğimiz ay 7. kez baba olduğu haberleriyle gündeme gelen dünyaca ünlü oyuncu Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu Leandro De Niro geçtiğimiz günlerde vefat etti. Robert De Niro'nun torunu neden öldü? Robert De Niro'nun torunu kimdir, kaç yaşında vefat etti? Detaylar haberimizdedir…

ROBERT DE NIRO'NUN TORUNU NEDEN ÖLDÜ?

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Robert De Niro'nun torunu Leandro De Niro Rodriguez'in ölüm nedeni belli oldu. 19 yaşındaki gencin annesi yaptığı açıklamada oğlunun fentanil katkılı haplar nedeniyle yaşamını yitirdiğini söyledi.

ROBERT DE NIRO'NUN TORUNU KAÇ YAŞINDA VEFAT ETTİ?

Geçtiğimiz günlerde oğlunun hayatını kaybettiğini açıklayan 51 yaşındaki Drena De Niro, takipçilerinden gelen soru üzerine Leandro De Niro'nun neden öldüğünü açıkladı. Oğlunun yasaklı madde nedeniyle hayatını kaybettiğini söyleyen anne, "Birisi ona bağlı olduğunu bildiği halde yine de fentanil katkılı hapları sattı. Yani, hala bunları alıp satan tüm bu insanlar için, oğlum sonsuza dek gitti" ifadelerini kullandı.

Dedesi gibi oyuncu olmak isteyen Leandro De Niro Rodriguez, Bir Yıldız Doğuyor (A Star Is Born), Cabaret Maxime ve The Collection isimli yapımlarda rol almıştı.

Son Dakika Soğuk Haber Robert De Niro'nun torunu Leandro De Niro neden öldü? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement