Valencia hangi takıma gitti? Valencia hangi takıma gidecek? Valencia Fenerbahçe'den ayrıldı mı? - Son Dakika
Soğuk Haber

Valencia hangi takıma gitti? Valencia hangi takıma gidecek? Valencia Fenerbahçe'den ayrıldı mı?

Valencia hangi takıma gitti? Valencia hangi takıma gidecek? Valencia Fenerbahçe\'den ayrıldı mı?

Süper Lig'i 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de Enner Valencia, gol kralı oldu. Sözleşmesi biten yıldız futbolcu, sarı-lacivertlilere veda etmeye hazırlanıyor. Taraftarlar ise Valencia hangi takıma gitti? Valencia hangi takıma gidecek? Valencia Fenerbahçe'den ayrıldı mı? sorularını araştırıyor.

09.06.2023 09:27

Valencia hangi takıma gitti? Valencia hangi takıma gidecek? Valencia Fenerbahçe'den ayrıldı mı? soruları araştırılıyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Enner Valencia'nın, Internacional ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Arama motorlarında ise Valencia hakkında merak edilenler Valencia hangi takıma gitti? Valencia hangi takıma gidecek? Valencia Fenerbahçe'den ayrıldı mı? soruları ile araştırılıyor.

VALENCİA HANGİ TAKIMA GİTTİ?

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Enner Valencia'nın, Internacional ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Süper Lig'de gol kralı olan Ekvadorlu yıldız, yeni sezonda büyük bir mucize gerçekleşmezse sarı-lacivertli formayı giymeyecek. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Enner Valencia, Brezilya ekibi Internacional ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı son anda bir pürüz çıkmaması durumunda yeni sezon Fenerbahçe'de olmayacak.

GOL KRALI OLDU

Enner Valencia bu sezon Fenerbahçe formasını 47 maçta terletti. Ekvadorlu yıldız bu karşılaşmalarda 33 gol ve 7 asistlik performans gösterdi. Kariyerinin en başarılı dönemini yaşayan Valencia, Süper Lig'de gol kralı oldu.

Son Dakika Soğuk Haber Valencia hangi takıma gitti? Valencia hangi takıma gidecek? Valencia Fenerbahçe'den ayrıldı mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement