11. Dünya Fair Play Karikatür Sergisi İzmir'de Açılıyor - Son Dakika
Spor

11. Dünya Fair Play Karikatür Sergisi İzmir'de Açılıyor

11. Dünya Fair Play Karikatür Sergisi İzmir\'de Açılıyor

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu projesi Dünya Fair Play Karikatür Sergisi, İzmir’de Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı pazar yerinde organize edilen Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali’nde açılacak.

16.05.2017 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu projesi Dünya Fair Play Karikatür Sergisi, İzmir'de Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı pazar yerinde organize edilen Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali'nde açılacak.

18-21 Mayıs tarihlerinde sabah 09.00'dan 21.00'e kadar interaktif şovların ve spor faaliyetlerinin yapılacağı festivalde sağlıklı yaşam hakkında da birçok seminer düzenlenecek. TMOK Dünya Fair Play Sergisi, Dünya Fair Play Konseyi (CIFP) tarafından Tanıtım dalında 2016 yılında en büyük ödülü olan Tropy ile ödüllendirilmişti. Dünya Fair Play Karikatür Sergisi için verilen ödül, Eylül ayında Belçika'da yapılacak Dünya Fair Play Konseyi Genel Kurul toplantısında törenle verilecek.

Dünya Fair Play Karikatür Yarışması heyecanı ise bu yıl Karşıyaka Belediyesi desteği ile

30 Mayıs - 30 Ağustos tarihleri arasında TMOK'a gönderilecek karikatürler arasından yapılacak değerlendirme süreci ile başlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 11. Dünya Fair Play Karikatür Sergisi İzmir'de Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement