16 Yaşında Giresun'a Şampiyonluk Kazandırdı - Son Dakika
Spor

16 Yaşında Giresun'a Şampiyonluk Kazandırdı

16 Yaşında Giresun\'a Şampiyonluk Kazandırdı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen, “Mersin Sezon Açılış Yol Yarışları” Yıldız Bayanlar kategorisinde yarışarak şampiyon olan Giresunlu 16 yaşında ki lise öğrencisi Damla Nur Bayraktar, “Hedefim milli sporcu olmak” dedi.

12.02.2014 13:23

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen, "Mersin Sezon Açılış Yol Yarışları" Yıldız Bayanlar kategorisinde yarışarak şampiyon olan Giresunlu 16 yaşında ki lise öğrencisi Damla Nur Bayraktar, "Hedefim milli sporcu olmak" dedi.

YeşilGiresun Belediye Spor Kulübü adına yıldız bayanlar kategorisinde yarışan Damla Nur Bayraktar yol yarışı birinciliği, kriteryum yarışı ikinciliği ve ferdi klasman birinciliği elde etti.

Aldığı birincilik ve şampiyonluktan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten genç şampiyon Damla Nur Bayraktar, "Çok zor bir yarıştı ama elimden geleni yaparak kazandım. Ailem ve çevrem şampiyon olmamdan dolayı beni tebrik ettiler. Bu durum beni çok mutlu etti. Yarışmalarda bana destek olan takım antrenörüm Soner Çiçekoğlu'na ve Bisiklet Federasyonu İl Temsilcimiz İsmail Demirel'e çok teşekkür ediyorum. İlk hedefim öncelikle milli sporcu olmak. Ülkemi olimpiyatlarda ve diğer şampiyonlarda temsil etmek istiyorum. Çalışma şartlarımızda ve malzeme konusunda bazı sıkıntılarımız oluyor ama biz yılmadan en iyi şekilde çalışarak bir yerlere gelmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Giresun İl Temsilcisi İsmail Demirel, sporcuları Damla Nur Bayraktar'ın Giresun'a böyle bir şampiyonluk kazandırmasından dolayı oldukça mutlu olduğunu ve gururlandıklarını belirtti.

Demirel, "Mersinde düzenlenen yarışmaya bir çok il takımı bulunmadığı için katılmazken, biz ilimizden 3 takımla katıldık. Masterda bir sporcumuz Türkiye klasman ikincisi oldu. Takım sıralamasında Giresun Lisesi Bisiklet İzcilik Dağcılık Spor Kulübümüz takım ikincisi oldu. YeşilGiresun Spor Kulübü takımı antrenörü ve sporcusu Soner Çiçekoğlu genel klasman üçüncüsü oldu. İlimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Damla'da şampiyonluk getirerek bunu göstermiş oldu. Damla çok başarılı ve azimli bir sporcu. Onun ileride milli sporcu olarak ülkemizi ve ilimizi temsil edeceğine inanıyorum. Birçok sıkıntılarımız var, yok değil. En azından bazı kişilerin ve kurumların yanımızda olmalarını bekliyoruz" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 16 Yaşında Giresun'a Şampiyonluk Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement