Slovenya'da düzenlenen 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda 18 Yaş Altı All Star karşılaşması yapıldı.
Başkent Ljubljana'daki Stozice Arena'da, mavi ile beyaz takımlar arasında oynanan karşılaşmada 4 Türk sporcu yer aldı. Kenan Sipahi ve Doğukan Şanlı mavi, Kerem Kanter ile Metecan Birsen ise beyaz takımda mücadele etti.
Maçın en skorer ismi 14 sayıyla beyaz takımda yer alan Türk sporcu Kerem Kanter oldu. Türk basketbolculardan Kenan Sipahi 4 sayı, 4 ribaunt, 6 asist, Doğukan Şanlı 3 sayı, 1 ribaunt, 2 asist, Metecan Birsen ise 10 sayı, 5 ribaund, 1 asistlik performansla oynadı. Karşılaşmanın en skorer ismi Kerem Kanter ise 4 ribaund aldı.
Öte yandan mücadelenin devre arasında düzenlenen smaç yarışmasını, mavi takım forması giyen Letonyalı Ivars Zvigrurs kazandı. - Ljubljana
Son Dakika › Spor › 18 Yaş Altı Basketbol All Star Maçı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.