2 Bin 365 Metrede Enduro Heyecanı Başlıyor - Son Dakika
Spor

2 Bin 365 Metrede Enduro Heyecanı Başlıyor

2 Bin 365 Metrede Enduro Heyecanı Başlıyor

Antalya’nın Kemer ilçesinde bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Sea to Sky (Denizden göklere) hard enduro yarışı öncesinde yapılan basın toplantısında yarışla ilgili bilgi verilirken, dünyaca ünlü sporcular da kısa bir gösteri sundu.

29.09.2015 16:01

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Sea to Sky (Denizden göklere) hard enduro yarışı öncesinde yapılan basın toplantısında yarışla ilgili bilgi verilirken, dünyaca ünlü sporcular da kısa bir gösteri sundu.

32 ülkeden sporcuların art arda 3 gün birbirinden zorlu parkurlarda mücadele edeceği Sea to Sky, 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı zirvesinde noktalanacak. Tahtalı Dağı zirvesindeki Olympos Teleferik tesisinde yapılan basın toplantısında yarışı düzenleyen Kemer Enduro Motosiklet Kulübü (KEMK) Başkanı Semih Özdemir ve Parkur sorumlusu Martin Freinademetz, yarış hakkında bilgi verdi. Plaj Yarışı, Orman Yarışı ve Dağ Yarışı parkurlarında yarışçı ve sporseverleri ilginç sürprizlerin beklediğini söyleyen Özdemir ve Freinademetz, herkesi yarışları izlemeye davet etti.

TANITIMA KATKI SAĞLIYOR

Basın Toplantısında kısa bir konuşma yapan yeni Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan emeği geçenlere teşekkür ederken, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de Sea to Sky'ın ana sonsoru Red bull'a ve diğer destek verenlere teşekkür ederek, bu yarışın Türkiye'nin ve Kemer'in tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi. Gül, vatandaşlara da çağrıda bulunarak, bu kadar emek verilmiş bir etkinliğe, yağmur da yağsa, ıslanma bahasına destek olunması gerektiğini belirterek, herkesi yarışları izlemeye davet etti.

Yarışın ev sahibi Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü de, Seia to Sky'a destek olmaktan gurur duyduklarını belirterek, doğaya zarar vermeyen her spor aktivitesine destek olduklarını söyledi. Gümrükçü, Tahtalı Dağı zirvesinin başka ekstrem sporlara da ev sahipliği yaptığını hatırlattı.

TÜRK ŞAMPİYON UMUTLU KONUŞMADI

Konuşmalardan sonra bu yılki yarışa katılacak dünyaca ünlü sporcular Jonny Walker, Graham Jarwis, Paul Bolton, Ben Hemingway ve Kemerli Türkiye Şampiyonu enduro sporcusu Burak Özdemir basın mensuplarına tanıtıldı. Ünlü sporcular bu yıl yarıştaki tahminlerini ve iddialarını dile getirdikleri kısa röportajlar da verirken, en ilginç yorum Türkiye Şampiyonu Enduro Spporcusu Burak Özdemir'den geldi. Özdemir, dünyanın en teknik sporcularının katıldığı bu yarışta amatör sporcular olarak fazla şanslarının olmadığını belirtti ve bu yıl iyice zorlaştırılmış parkurda geniş imkanlara sahip olmayan Türk sporcuların 20'li sıralara gelebileceğini tahmin ettiğini söyledi. Özdemir, buna rağmen yarıştan kopmayacaklarını ve en iyi derece için mücadele edeceklerini söyledi.

Basın toplantısının ardından, ünlü enduro sporcuları kısa bir tırmanış gösterisi sundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 2 Bin 365 Metrede Enduro Heyecanı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement