23. Uluslararası Marmaris Yat Yarışları - Son Dakika
Spor

23. Uluslararası Marmaris Yat Yarışları

23. Uluslararası Marmaris Yat Yarışları

Eker Yayık Ayran, 23. Uluslararası Marmaris Yat Yarışları Haftası'nda birincilik aldı

07.11.2012 15:29

Eker , "Yayık Ayran" isimli yelkenlisi ile bu yıl 23'üncüsü düzenlenen ve yat sınıfında Türkiye'nin en geniş katılımlı etkinliği olan Marmaris Uluslararası Yat Yarışları Haftası'nı, IRC3 sınıfında birinci olarak tamamladı…

Eker Süt Ürünleri AŞ Genel Müdürü Ahmet Eker tarafından 2009 yılında kurulan Yayık Ayran ekibi kısa sürede büyük başarılara imza attı. Eker Gıda çalışanlarının da ekipte yer aldığı ve kaptanlığını Ahmet Eker'in yaptığı Yayık Ayran takımı, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen 23. Marmaris Uluslararası Yarış Haftası'nda (MIRW-Marmaris International Race Week) 19 tekneyi geride bırakarak, IRC3 sınıfında kupanın sahibi oldu.

Yat sınıfında Türkiye'nin en geniş katılımlı etkinliği olan Marmaris Uluslararası Yat Yarışları Haftası'na 17 ülkeden yaklaşık 159 yelkenli yat ile bin 500 yatçı katıldı. 8 değişik klasmanda toplam 5 yarışın yapıldığı haftanın sonunda kupayı ekibi ile birlikte alan Ahmet Eker, "Yelken tam bir takım işidir. Bizi başarıya götüren en büyük faktör ekip çalışması ve başarma arzusudur" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor 23. Uluslararası Marmaris Yat Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement