5 Dakikada Transfer Turu! - Son Dakika
Spor

5 Dakikada Transfer Turu!

5 Dakikada Transfer Turu!

Transfer döneminin resmen start almasına artık sayılı saatler kaldı.

03.01.2012 14:10

Transfer döneminin resmen start almasına artık sayılı saatler kaldı. Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımlar kısa lig arasında yabancı transferler yerine genel olarak yerli piyasaya yönelirken; transfer pazarında adı geçen isimler de genel olarak aynı doğrultuda şekillenmeye başladı.

Peki transfer döneminde sıklıkla adı geçen futbolcularda son durum ne? Hasan Kabze, Bobo ya da Holosko ile hangi kulüpler ilgileniyor, son gelişmeler neler? Sporx.com olarak transferin nabzını tutuyoruz ve gündemde olan bazı isimlerin hangi kulüpler ile temasta olduğunu sizlere aktarıyoruz. İşte transfermetre...

HASAN KABZE: Fransa Ligi takımlarından Montpellier'de son dönemde forma şansı bulamayan ve Türkiye'ye dönüş hazırlığında olan Hasan Kabze ile Orduspor yakından ilgileniyor. Fatih Tekke' in 3 ay süresince sahalardan uzak kalacak olmasından dolayı alternatif forvet arayışlarına başlayan Karadeniz temsilcisi, Hasan Kabze ile bu hafta içerisinde bir görüşme yapacak. Kabze'nin diğer talipleri ise Karabükspor ve Gaziantepspor...

BOBO: Brezilya Ligi takımlarından Cruzeiro'da forma giyen ancak ailesinin de isteği ile Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Bobo için Bursaspor kesin olarak devreden çıktı! Brezilyalı golcünün ekonomik külfetini karşılayamacak durumda olduğunu açıklayan Bursaspor'un bu transfer sürecini rafa kaldırmasının ardından Trabzonspor'un da nabız yoklamaya başladığı kulislerde konuşulmaya başlandı.

Aydın YILMAZ: Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gözden çıkarttığı ve 'iyi bir teklif gelirse satabiliriz' dediği Aydın Yılmaz için Kardemir Karabükspor devreye girdi. Karabükspor'un transfer öncelikleri arasında Bülent Korkmaz'ın da raporu doğrultusunda Aydın bulunuyor. Aydın Yılmaz'ın talipleri arasında Karabükspor'un yanı sıra Antalyaspor ve Sivasspor da bulunuyor.

SERDAR ÖZKAN: Ankaragücü ile olan sözleşmesini fesheden Serdar Özkan'ın bonservisinin şu anda elinde olması transfer sürecinin en kilit noktasını oluşturuyor. Yıllık 300 bin TL civarında kendisine gelecek olan teklife 'evet' diyecek olan Serdar için Bursaspor ve Antalyaspor nabız yokluyor. Serdar için plase Orduspor...

UĞUR UÇAR: Ankaragücü ile olan sözleşmesini fesheden Uğur Uçar'ın en ciddi talibinin Galatasaray olduğunu söyleniyordu ancak bu haberler yerini bulmadı. Kendisine Galatasaray'dan gelen bir teklifin olmadığını belirten Uğur için Sivasspor'un ciddi bir transfer teklifi hazırladığı haberleri kulislerde konuşulmaya başlandı.

NORDIN AMRABAT: Transfer dönemininin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nordin Amrabat için en ciddi transfer adayının Galatasaray olduğunu uzunca bir süre konuşuldu. Ancak madalyonun diğer yüzü hiç de öyle değil... Galatasaray, Amrabat defterini tam olarak kapattı ve transfer sürecinde Kayserispor'un tavrı direkt etkili olacak. Amrabat için Avrupa'dan 2-3 teklifin geldiği yönünde istihbaratlar ayyuka çıktı...

PHILIP HOLOSKO: Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısında beklentilerin altında bir performans gösteren ve teknik direktör Carlos Carvalhal tarafından yedek kulübesine hapsedilen Holokso'nun en ciddi iki talibi Samsunspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor. Holosko ile ilgilendiklerinin sinyalini veren Samsunspor Sportif Direktörü Adnan Sezgin, 'Girişimimiz var' ifadesini kullandı. Slovak yıldızın bir diğer önemli talebi ise geçen sezon kiralık olarak forma giydiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor.

UĞUR BORAL: Yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle Fenerbahçe'de son dönemde fazla forma şansı bulamayan Uğur Boral için Samsunspor tüm imkanlarını seferbar etti. Karadeniz temsilcisinin sarı-lacivertli kulübü yaptığı kiralık teklifi Uğur'un da baskısıyla sıcak karşılandı. Transfer döneminin de resmen start almasıyla Uğur Boral - Samsunspor hattında sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 5 Dakikada Transfer Turu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement