8 Gollü Maç - Son Dakika
Spor

8 Gollü Maç

8 Gollü Maç

Kardemir Karabükspor ile Galatasaray'ın eski futbolcuları, maç yaptı.

04.04.2012 19:09  Güncelleme: 08:29

Kardemir Karabükspor ile Galatasaray'ın eski futbolcuları, Karabük'ün kuruluşunun 75'inci yılı kutlamaları kapsamında maç yaptı. Galatasaray karşılaşmayı 6-2 kazandı.

Karabük Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda, Galatasaray ve Kardemir Karabüksporlu eski futbolcular maç yaptı. Galatasaray'ın kadrosunda Salih Sayar, Emre Aşık, Mert Korkmaz, Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Hakan Ünsal, Ergün Penbe, Ahmet Yıldırım, Ayhan Akmin, Uğur Tütüneker, Erkan Ültanır, Bülent Alkılıç, İlyas Karaman, Hasan Vezir ve Soner Tolungüç, Kardemir Karabükspor'un kadrosunda ise Murat Seyli, Erkan Çakır, Tahir Alagöz, Levet Açıkgöz, Erkan Bölükbaşı, Mustafa Çelikufku, Fikret Bademli, Uğur Özen, Ahmet Şahin, Demir Beşlioğlu, Hüseyin Ulusal, Mutlu Kaya, Kamil Emanet, Ahmet Kurt ve Ümit Kansızoğlu yer aldı. Karşılaşmayı 6-2 kazanan Galatasaray'ın gollerini Ahmet Yıldırım, Hakan Ünsal, Hasan Vezir, Erkan Ültanır, İlyas Karaman ve Bülent Alkılıç atarken, Karabükspor'un gollerini ise Ümit Kansızoğlu ve penaltıdan Fikret Bademli attı.

Galatasaray'ın eski kaptanı olan Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Benden önceki ve benimle oynayan oyuncuların burada olması bizi onurlandırdı, mutlu etti" dedi. - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 8 Gollü Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement