A Milli Kadın Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Hollanda'ya hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

A Milli Kadın Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Hollanda'ya hazırlanıyor

A Milli Kadın Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Hollanda\'ya hazırlanıyor

A Milli Kadın Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Hollanda'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Başantrenör Metin İdoğ, takımın hedefinin ülkemizi bir üst seviyeye çıkarmak olduğunu belirtti.

31.05.2023 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Kadın Tekerlekli Sandalye Basketbol Takım'ı Başantrenörü Metin İdoğ, "Hedefimiz ülkemizi bir üst seviyeye çıkarmak. Yıllardır özlemini çektiğimiz bir şampiyonada, erkek ve kadın milli takımlarımızdan başarılar elde edip, Türkiye'yi gururlandıracağız" dedi.

A Milli Kadın Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Hollanda'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. Ay-Yıldızlılar, hazırlıklar kapsamında 1-3 Haziran tarihleri arasında Aksaray'da İran Milli Takımı'nı konuk edip, 2 hazırlık maçı yapacak. Millilerde başantrenör Metin İdoğ ve oyunculardan Naciye Çakır, antrenman öncesinde Demirören Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.

Şampiyona için iyi bir hazırlık süreci geçirmeyi planladıklarını belirten başantrenör Metin İdoğ, "1-3 Haziran'da İran ile Aksaray'da hazırlık maçları yapacağız. 8 - 20  Ağustos  tarihleri arasında Hollanda'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası öncesi güzel bir hazırlık kampı olacak. Aksaray'da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımımız adına verimli bir hazırlık maçı olacak. Avrupa Şampiyonası'nda; Hollanda, Fransa, Almanya, İtalya gibi takımlarla karşı karşıya geleceğiz. Hedefimiz ülkemizi bir üst seviyeye çıkarmak. Yıllardır özlemini çektiğimiz bir şampiyonada, erkek ve kadın milli takımlarımızdan başarılar elde edip, Türkiye'yi gururlandıracağız" diye konuştu.NACİYE ÇAKIR: TAKIMIMIZA GÜVENİMİZ TAM

Tecrübeli bir takıma sahip olduklarını ifade eden Naciye Çakır, "20 yıldır milli takımda oynuyorum. Aksaray'da İran milli takımı ile 2 kampımız olacak. Ağustos ayında ise Avrupa Şampiyonamız var. Onun öncesi iyi bir hazırlık kampımız olacak. Tecrübeli bir kadromuz var. Takımıza güvenimiz tam." diye konuştu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor A Milli Kadın Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Hollanda'ya hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement