A Milli Takım aradığı golcüyü İsviçre'de buldu! - Son Dakika
Spor

A Milli Takım aradığı golcüyü İsviçre'de buldu!

A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak, İsviçre Ligi'nde mücadele eden Lausanne Sport'un golcüsü Zeki Amdouni'yi Türkiye'ye getirmek için çalışmalara başladı. 21 yaşındaki golcünün 2 gol attığı Lausanne Sport'un Lugano'yu 4-1 yendiği karşılaşmada tribünde olan Koçak, futbolcuya tam not verdi.

20.04.2022 16:51  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'daki Türk gençleri izlemeye devam eden A Milli Takım'ın son olarak gündemine aldığı isim heyecan yarattı. İsviçre ekibi Lausanne Sport forması giyen Zeki Amdouni'ye milli formayı giydirmek için girişimlere başlayan A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak, 21 yaşındaki golcünün 2 gol atarak yıldızlaştığı maçı tribünden takip etti.

33 MAÇTA 15 GOL ATTI

Fanatik'in İsviçre basınından aktardığı habere göre, Millî Takımımızın iki yetkilisi, Lausanne Sport - Lugano maçını tribünden takip ettiler. Bu iki kişilik heyette A Millî Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak da yer aldı. Lausanne Sport'un Lugano'yu 4-1 mağlup ettiği maçta Mohamed Zeki Amdouni, 2 gol ile öne çıkan isim oldu. 21 yaşındaki forvet; bu sezon takımı Lausanne Sport ile çıktığı 33 maçta 15 gol atmayı başardı.

A Milli Takım'ı şaha kaldıracak golcü İsviçre'de bulundu! İşte yeni Burak Yılmaz
Zeki Amdouni

"TÜRK TEMSİLCİLERİN TRİBÜNDE OLACAKLARINI DUYDUM"

Lausanne Sport'un golcüsü, A Millî Takımımız tarafından takip edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Performansının takdir edilmesi olarak tanımladığı durumdan menunniyetini dile getiren Amdouni, "Maçtan önce Türk temsilcilerin tribünlerde olacaklarını duydum. Son zamanlarda yaptıklarımın önemli bir kanıtı olduğunu düşünüyorum. Bu, maçın önüne geçmedi ve normal performansımı sergiledim" dedi. Genç golcü; gelecekte Türkiye forması giyip giymeyeceğine ilişkin soruya ise, "Göreceğiz" şeklinde cevap verdi.

A Milli Takım aradığı golcüyü İsviçre\'de buldu!

Son Dakika Spor A Milli Takım aradığı golcüyü İsviçre'de buldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement