Aatif Maç Sonu İsyan Etti: Hocamız Beni İstemiyormuş Gibi Haberler Çıkıyor - Son Dakika
Spor

Aatif Maç Sonu İsyan Etti: Hocamız Beni İstemiyormuş Gibi Haberler Çıkıyor

Sezonun ilk hazırlık maçında İstanbulspor'a karşı gol atan Faslı yıldız Aatif, "Hocamız beni istemiyormuş gibi birçok haber çıkıyor. " ifadelerini kullandı.

07.07.2018 22:30  Güncelleme: 22:50

Sezonun ilk hazırlık maçında İstanbulspor'a karşı gol atan Faslı yıldız Aatif Chahechouhe, adım adım güçlerini daha da yukarı taşıyacaklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aatif, maçla ilgili, "Sezonun hazırlık süreci içindeyiz. Henüz 1 haftadır birlikte çalışıyoruz. Geride kalan süreç kısa bir süreç. Hocamızın bizden istediği felsefeyi sahaya yansıtmaya gayret gösterdik. Onun düşüncelerine saygı duyarak, onun düşüncelerini takip ederek sahada olmaya gayret gösterdik. İyi bir maç çıkardık. Kolay olmadı. Sezonun ilk maçı olması gerçeği söz konusuydu. Adım adım gücümüzü daha da yukarı taşıyacağız" değerlendirmesini yaptı.

"FENERBAHÇE'NİN BİR PARÇASIYIM VE BUNUNLA GURUR DUYUYORUM"

Basında kendisiyle ilgili çıkan haberlerle ilgili de açıklamalar yapan Aatif, "Basında çok haberler çıkıyor. Kulüp beni istemiyormuş, yeni hocamız beni istemiyormuş gibi birçok haber çıkıyor. İnsanlar hiçbir şey bilmeden birçok yorumlar yapıyorlar. Fenerbahçe'de 1 yıllık sözleşmem var. Fenerbahçe'nin bir parçasıyım ve bununla gurur duyuyorum. Türkiye'nin en büyük kulübündeyim. Türkiye'nin en büyük kulübündeyseniz, kalmak istersiniz. Ben de kalmak istiyorum. BU son derece normal. Bunun kararını sadece ben vermiyorum. Beni istemezlerse konuşur ve bir çözüm buluruz. İnsanlar bu yorumları yapmaktan keyif alıyorlar. Futbol böyle bir oyun değil. Futbolda kendi istediğiniz gibi kararlar veremiyorsunuz. Ben her zaman kendimi ispatladım. Nasıl bir oyuncu olduğumu her zaman gösterdim. Antrenmanların ilk gününden beri büyük keyif alıyorum. Kendimi de gayet rahat hissediyorum. Kendimi güveniyorum. Fenerbahçe'ye katkı yapabileceğimi bir kez daha ispatlayacağıma inanıyorum" dedi.

Aatif Maç Sonu İsyan Etti: Hocamız Beni İstemiyormuş Gibi Haberler Çıkıyor
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Aatif Maç Sonu İsyan Etti: Hocamız Beni İstemiyormuş Gibi Haberler Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TUNÇ06: Bu gidişle sen gene 11 desin merak etme..Atıf iyi golcu zamanın da oynatılmadı ve aykutla dönüş yaptı geçen sene Atıf kurtardı takımı ..Moralini bozmayın nankörlük yapmayın azizi bşk yaptınız sonuç orta da daha futbolcu transferi yok ortada ..ATIF iyi oyuncu kesinlikle. 2 5 Yanıtla
  • Fanatik: Aziz ve aykut yalakası tunç06 hayırdır kayıptın yine sesin çıktı. Korkma fenerbahçemiz sahipsiz değil.senin yalakalık yaptığın aZiz ve aykut fenerimizi mahvetti.Ama inşallah Ali koçla beraber yani sayfa açılacak.Olumsuz yorum yapma adamsan yenilgiyi kabul et takıma sahip çık. 0 0 Yanıtla

Advertisement