Abdi İpekçi'de Taraftarlar Olayları Nedeniyle Fener ve Hakemler Soyunma Odasına Girdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Abdi İpekçi'de Taraftarlar Olayları Nedeniyle Fener ve Hakemler Soyunma Odasına Girdi

Abdi İpekçi\'de Taraftarlar Olayları Nedeniyle Fener ve Hakemler Soyunma Odasına Girdi
29.05.2016 18:51

Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final 3. maçında çıkan olaylar sebebiyle sarı-lacivertliler ve mücadelenin hakemleri soyunma odasına girdi.

Galatasaray Odeabank- Fenerbahçe arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final 3. maçında çıkan olaylar sebebiyle sarı-lacivertliler ve mücadelenin hakemleri soyunma odasına girdi.

Spot Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final 3. maçında Abdi İpekçi'de oynanan Galatasaray Odeabank -Fenerbahçe karşılaşması gergin bir ortamda geçiyor. Karşılaşmanın 3. periyodunun sonunda sarı-lacivertlilerin benchinin arkasından atılan yabancı maddelerden dolayı önce maçın hakemleri, daha sonra da Fenerbahçeli basketbolcular soyunma odasına girdi. Mücadele devam ederken hakemler sahaya atılan yabancı maddeler ve kötü tezahürattan dolayı 2 kere anons yapıldı. Çıkan olaylar sebebiyle salonun birçok yerinde yaralanan kişiler oldu. Pota arkasında yer alan bir grup sarı-kırmızılı taraftarlar meşale yaktı. Olayların büyümesini engellemek için salonun içine takviye çevik kuvvet geldi.

Fenerbahçeli basketbolcular ve hakemler yaklaşık 15 dakika sonra parkeye geri döndü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Abdi İpekçi'de Taraftarlar Olayları Nedeniyle Fener ve Hakemler Soyunma Odasına Girdi - Son Dakika


Advertisement