Abidal France Football'a Konuştu - Son Dakika
Spor

Abidal France Football'a Konuştu

Abidal France Football\'a Konuştu

AS Monaco’nun veteran savunma oyuncusu Eric Abidal, Fransız dergisi France Football’a konuştu.

11.02.2014 12:06

Paris Saint Germain karşısında alınan beraberliği ve takımın son durumunu değerlendiren Abidal, hedeflerinin Monaco'yu yeniden geçmişteki büyüklüğüne eriştirmek olduğunu açıkladı.

Işte Eric Abidal'in röportajının tam metni:

Eric Abidal, Paris Saint Germain maçını nasıl analiz ediyor?

Hem bizim açımızdan hem de Parislilerin açısından iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. Birkaç pozisyon bulduk ve onları rahatsız etmeyi başardık. Sonucu aslında küçük detaylar belirledi diyebiliriz. Maçın son dakikalarında kazanabileceğimiz gibi kaybedebilirdik de. Yine de elde ettiğimiz neticeden memnunum, çünkü favori biz değildik. Tek maç üzerinde Paris Saint Germain'e kafa tutabileceğimizi gösterdik.

Pişmanlıklarınız var mı?

Olabilir. Kazanmak için gereken pozisyonları bulduk fakat değerlendiremedik. Paris Saint Germain'le karşılaşırken hiçbir zaman kendinizi güvende hissetmezsiniz. Her koşulda gol bulabilen bir takım. Bize karşı da bir duran top yetti gol atmaları için.

Bu beraberlik kime yaradı?

Kesinlikle bizi takip eden takımlara yaradı. Biz puan kaybettikçe onlar gıdım gıdım da olsa bize yaklaşıyorlar. Bizim için önemli olan Paris'ten uzaklaşmamaktı. Puan farkı hala 5 ve bu fark varken her şeyin mümkün olduğunu söyleyebilirim. Ileriye doğru bir adım atmak için bu beraberliği kullanmamız lazım.

Şampiyonluk gerçekçi bir hedef mi?

Hedefimiz sezon sonu Şampiyonlar Ligi biletini almak. Paris Saint Germain karşısında iki maçta da iyi sonuçlar elde ettik. Aklımızda güzel şeyleri tutmalıyız, kötüleri değil.

Monaco şimdiden büyük bir takım oldu mu?

Geçen seneye kıyaslarsak Ligue 2'den Ligue 1'e çıkan bir takım. Sezon başından beri bir çok şeyi ispat ettiğimizi düşünüyorum. Buradan yola çıkarak bir anda büyüdük diyemem. Amacımız Monaco'yu şampiyonlar liginde final oynadığı günlerine geri getirmek.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Abidal France Football'a Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement