Tokat Plevnespor Voleybol'da 3 Transfer Yapacak - Son Dakika
Spor

Tokat Plevnespor Voleybol'da 3 Transfer Yapacak

Tokat Plevnespor Voleybol\'da 3 Transfer Yapacak

Tokat Belediyesi ve Plevnespor Başkanı Adnan Çiçek, iki yabancı bir yerli olmak üzere 3 oyuncu transferi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

19.08.2013 17:53  Güncelleme: 18:10

Tokat Belediye Başkanı ve Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Adnan Çiçek, iki yabancı bir yerli olmak üzere 3 oyuncu transferi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele edecek olan Tokat Belediye Plevnespor takımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çiçek, Plevne Spor Kulübü'nde Voleybolun yanı sıra tekvando, okçuluk ve masa tenisi branşları olduğuna dikkat çekti. Tokat Belediye Plevnespor Voleybol takımında ilk altıda oynayabilecek düzeyde 3 sporcu almak için transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Çiçek, "İki tane yabancı bir tanesi de yerli olmak üzere üç adet transfer ile transfer çalışmalarını bitirmiş olacağız. Bu yıl hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda olmak istiyoruz. Tokat'ın voleyboldaki önemini dikkate aldığımızda voleybolun içerisinde Tokat'ın mutlaka olması gerekiyor. Türkiye'de voleybol denildiği zaman İstanbul ve Ankara'nın dışında mutlaka Tokat akla gelmektedir. Tokat gerek sporcu gerekse antrenör ve hakem anlamında uzun yıllar voleybola hizmet etmiş bir şehir. Bu yönüyle gerek alt yapıya gerek profesyonel takıma destek sağlamamız gerekiyor. Bu yıl 800 bin Türk Lirası dolayında bir bütçe oluşturduk. Bunun şuan yüzde ellisini temin etmiş durumdayız" dedi.

Bu yılki hedeflerinin ilk sekize kalmak olduğunu ifade eden Başkan Çiçek, "Bizim niyetimiz tehlikeli eşiğin altına inmemeye çalışmak. Bilinmesi gereken şu var ki biz Tokat olarak voleybolun içerisinde olmak istiyoruz. Bu 1. Lig'de olur 2. Lig'de olur amacımız bu camianın içerisinde olmak. Tokat'ta voleybol sevenlerle güzel bir sezon geçirmek. Bu sezona biraz daha idealı girmek istiyoruz. Beklentimiz yeni sezonda Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nun geçmiş yılları aratmayacak şekilde dolması. Biz Voleybol severlerden bunları bekliyoruz ve takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tokat Plevnespor Voleybol'da 3 Transfer Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement