Acun Ilıcalı, Manchester United ve Arsenal'ı gözüne kestirdi! - Son Dakika
Spor

Acun Ilıcalı, Manchester United ve Arsenal'ı gözüne kestirdi!

Acun Ilıcalı, Manchester United ve Arsenal\'ı gözüne kestirdi!

Acun Ilıcalı, son günlerde satışı gündemde olan Manchester United ve Arsenal'ı hedefine aldı. Ilıcalı'nın yabancı ortaklarıyla birlikte bu iki kulübü hedefine koyduğu iddia edildi. Önceliği Premier Lig olan Ilıcalı, Championship'te de proje takımı kurmak için kulüp araştırması yapıyor.

11.05.2021 15:57  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı'nın futbola çok büyük bir yatırım yapmaya hazırlanıyor. Hollanda ekibi Fortuna Sittard'daki yatırımlarındam çekildiğini duyuran Ilıcalı, hedefinin İngiltere olduğunu açıklamıştı. Avrupa Süper Ligi projesi nedeniyle taraftarlarını karşısına alan Manchester United'da kulübün sahipleri Glazer ailesinin satış düşündüğü uzun süredir konuşuluyor. Ilıcalı'nın Kırmızı Şeytanlar için cazip şartları kovaladığı belirtildi. Yaklaşık 3-4 milyon sterlin değer biçilen Ilıcalı'nın tek başına bir yatırım yapma ihtimali yok. Yine ortaklarıyla hareket edecek.

ARSENAL ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Premier Lig'in diğer devi Arsenal'a geçtiğimiz günlerde Spotify'ın kurucusu İsveçli girişimci Daniel Ek talip olmuştu. Daniel Ek'in Arsenal'ı devralma projesi şimdilik rafta. Ilıcalı ve ortakları, Manchester United'da olduğu gibi Arsenal'daki gelişmeleri de takip ediyor.

SON İHTİMAL CHAMPİONSHİP

Diğer bir plan ise bir alt lig olan Championship'ten proje takımı oluşturmak. İngiltere Premier Lig'den bir takım alınamazsa Championship'ten yatırım yapılacak kulüp, Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi hedefiyle baştan oluşturulacak. Almanya'da Leipzig de aynı bu şekilde kurulmuştu. Alt ligden gelen Alman ekibi, şimdilerde Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi oldu.

Son Dakika Spor Acun Ilıcalı, Manchester United ve Arsenal'ı gözüne kestirdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • Sivaslı: Kalın gelir alamaz 37 1 Yanıtla
  • A.gül: Bırak bu işleri acun! Boyun yetmez premier lig için en az 1-2 milyar dolarcık lazım.Sen git dominikte kız futbol takımı satın al,bir taşla iki kuş vurursun! 19 3 Yanıtla
  • LEVENT: Ülkenden parayı kazan, yurt dışına yatırım yap. Kendi ülkenden takım almalıydın. 17 4 Yanıtla Kafasiz: Bizim ülkemizde hangi takımı alacak 4 2
  • Davut: Bu değirmen suyu nerden geliyor acaba 3-4 milyar pound çok büyük paralar bunlar.. sponsor kamu bankaları mı 14 3 Yanıtla İrfan : Devlet bankalarının bir tek olmayanı futbol takımı sanırım vaziyet öyle ise söz yok 2 1
  • Tsortcu: İnsandabiraz destekli atar canim mesela bende ferrarimi alsam masaratimi alsam diyorum ama 200 bin tl m var 11 3 Yanıtla Ha ha ha: Bence gemicik almalısın 0 1
  • tık tık: bu habere inanan varsa zekasını test ettirsin hemen 12 1 Yanıtla
  • Otzi: Sakin ol şampiyon 11 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement