Acun Ilıcalı, Shelbourne'deki yatırımlarını sonlandırdı - Son Dakika
Spor

Acun Ilıcalı, Shelbourne'deki yatırımlarını sonlandırdı

Acun Ilıcalı, Shelbourne\'deki yatırımlarını sonlandırdı

İş insanı Acun Ilıcalı, İrlanda Premier Lig ekiplerinden Shelbourne'deki yatırımlarını sonlandırma kararı aldı. Ilıcalı'nın sahibi olduğu ACM SPORTS tarafından yapılan açıklamada, yatırım kararının sezonun bitmesinin ardından sonlandırıldığı belirtildi. Ilıcalı'nın hisselerini satın aldığı Shelbourne, ligde 19 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti.

11.11.2023 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hull City'nin de sahibi olan Acun Ilıcalı, İrlanda Premier Lig ekiplerinden Shelbourne'deki yatırımlarını sonlandırdı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ACM SPORTS'tan yapılan açıklamaya göre, İrlanda Premier Lig'de sezonun bitmesinin ardından yatırım kararı sonlandırıldı.

YATIRIMLAR BAŞKA BİR ÜLKEDE HAYATA GEÇİRİLECEK

ACM SPORTS'tan yapılan açıklamaya göre, "İrlanda'nın değerli kulüplerinden Shelbourne'de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen işbirliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz. Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir." denildi.

SHELBOURNE, İRLANDA LİGİ'Nİ 4.SIRADA TAMAMLADI

Shelbourne, Acun Ilıcalı'nın hisselerini satın almasının ardından ligde çıktığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kulüp, İrlanda Premier Lig'i lider Shamrock Rovers'ın 12 puan gerisinde 4. sırada tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Acun Ilıcalı, Shelbourne'deki yatırımlarını sonlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement