Adana Demirspor, Beşiktaş'ı Gözüne Kestirdi - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor, Beşiktaş'ı Gözüne Kestirdi

Adana Demirspor, Beşiktaş\'ı Gözüne Kestirdi

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Selahattin Aydoğdu, Beşiktaş maçından puan alarak gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

20.01.2015 15:46

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Selahattin Aydoğdu, Beşiktaş maçından puan alarak gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Aydoğdu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aydoğdu, Türkiye Kupası'nda yarın Beşiktaş ile zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, "Rakibimize saygı duyuyoruz, ancak biz de en az onlar kadar gruptan çıkmayı düşünüyoruz. Bu nedenle de Beşiktaş karşısında puan ya da puanlar alıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Beşiktaş'ın grubun ilk maçında kendilerini çok güzel ağırladığına dikkat çeken Selahattin Aydoğdu, kendilerinin de siyah-beyazlıları en iyi şekilde ağırlamak istediklerini söyledi.

"GALATASARAYLI UMUT İLE BİR KAÇ PÜRÜZ VAR"

Başkan Aydoğdu, PTT 1. Lig'in de kendileri için çok önemli olduğunu aktararak, "2 oyuncu aldık, 2 oyuncu daha alacağız. Biri forvet, diğeri de orta sahaya olacak. Umut Gündoğan ile ilgili birkaç pürüz var, onları aşmaya çalışıyoruz. Bir yabancı ismi daha takıma kazandıracağız. Transferlerle ilgili girişim ve çalışmalarımız sürüyor. Ortada bir 'menajer oyunu' var. Menajerler devreye girip, fiyatı yükseltmeye çalışıyor ama biz buna düşmedik. Umut'u almak kolay değil. Bizim dışımızda Antalyaspor da devrede. Fiyat yükseltip, araya hatırı sayılır isimler koydular ama başaramadılar. İnşallah kısa zamanda bu oyuncuyu kadromuza kazandıracağız. Umut'un önceliği Süper Lig'di, şu ana kadar kendisine buradan herhangi bir teklif yok. 'Bana biraz müsaade edin' demişti. Biz de kendisine gerekli anlayışı gösterip, beklemeye geçtik" diye konuştu.

"HEM ŞEHİR, HEM TAKIM ŞAMPİYONLUK HAVASINA GİRDİ"

Aydoğdu, şampiyonluk yarışı ile ilgili ise şunları söyledi:

"İstesek de istemesek de hem takım, hem de şehir şampiyonluk havasına girdi. Bu havayı sürdürüp, amacımıza ulaşmak istiyoruz. Yarıştan kopmayacağız. Devre arasında transfer yapmak çok zor. Hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyoruz. Çünkü hata yapmak istemiyoruz. Mulenga gibi bir oyuncuyu kaybettik, ondan daha iyi bir oyuncuyu almak zorundayız. Ne gerekiyorsa yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor, Beşiktaş'ı Gözüne Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ayhan: Selahattin Aydoğdu kulüp Başkanıdır 0 0 Yanıtla

Advertisement