Adana Demirspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu rövanş müsabakasında Fenerbahçe ile karşılacak Adana Demirspor hazırlıklarını sürdürüyor.

11.12.2017 16:20

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu rövanş müsabakasında Fenerbahçe ile karşılacak Adana Demirspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Timuçin Bayazit yönetiminde Aytaç Durak Tesislerinde yapılan antrenman ısınma, koşu ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

İdmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

Mavi lacivertliler Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın yapacağı ter antrenmanıyla tamamlayacak.

Adana Demirspor, 13 Aralık Çarşamba saat 20.30'da Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adana Demirspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement