Adana Demirspor Kamil ve Nurettin'i Kiraladı - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor Kamil ve Nurettin'i Kiraladı

Adana Demirspor Kamil ve Nurettin\'i Kiraladı

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Kayserispor'dan Kamil Ahmet Çörekçi ve Nurettin Kayaoğlu'nu bir yıl kiraladı.

09.07.2013 09:18  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Kayserispor'dan Kamil Ahmet Çörekçi ve Nurettin Kayaoğlu'nu bir yıl kiraladı.

Kendisini mavi-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Kamil Ahmet, Adana Demirspor'un ateşli taraftarının olduğunu bildiğini belirterek, "Transferimizi duyan arkadaşlarımız, bizleri telefonla arayarak, çok önemli bir camiaya hizmet edeceğimizi söylediler" dedi.

Nurettin Kayaoğlu ise çok büyük bir camiaya geldiklerinin farkında olduklarını ifade ederek, "Anlatılanlar karşısında inanılmaz mutlu olduk. Performansımızı bu müthiş taraftarımızın önünde kat kat arttıracağız" şeklinde konuştu.

İmza töreninde konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili ve Alt Yapı ve Amatör Spor Dalları Sorumlusu Aziz Kaya, her iki futbolcuyla da anlaştıkları için inanılmaz sevinçli olduklarını belirterek, "Kayserispor Kulübü ve Kulübün Sportif Direktörü Süleyman Hurma'ya transferin gerçekleştirilmesindeki katkıları nedeni ile teşekkür ediyoruz" dedi.

İngiltere'nin Fulham takımının alt yapısından yetişen Kamil Ahmet Çörekçi sağ bek ve orta saha mevkiinde görev yapıyor. Shalke 04'in alt yapısından yetişen Nurettin Kayaoğlu ise sol bek ve stoper mevkisinde oynuyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor Kamil ve Nurettin'i Kiraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement