Adana Demirspor, Karşıyaka'dan Taha Yalçıner ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor, Karşıyaka'dan Taha Yalçıner ile Anlaştı

Adana Demirspor, Karşıyaka\'dan Taha Yalçıner ile Anlaştı

PTT 1'inci Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, ligin ilk yarısında Karşıyaka forması giyen Taha Yalçıner ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

08.01.2013 11:42

PTT 1'inci Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, ligin ilk yarısında Karşıyaka forması giyen Taha Yalçıner ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Adana Demirspor Futbol şube sorumlusu Ramazan Çimen ile bir araya gelen ön libero mevkiinde görev yapan 26 yaşındaki Taha Yalçıner, kendisini mavi lacivertli renklere bağlarken, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Camiasının ve taraftarının Türkiye'de tartışılamayacağı bir kulübe geldiğini belirten Taha, "Ne kadar sevindiğimi anlatsam az olur. Çok kaliteli bir kadrodan oluşan Adana Demirspor'a geldiğim ilk saatlerden itibaren çok ısındım" dedi.

"ADANA DEMİRSPOR, TAM SANA GÖRE"

Daha önce Adana Demirspor'da forma giyen futbolcu arkadaşlarına Adana Demirspor ile anlaştığını ilettiğini söyleyen Taha, "Ben 90 dakika koşan, çok fazla mücadele eden bir futbolcuyum. Bu nedenle arkadaşlarıma transferimi söylediğimde bana, 'Adana Demirspor tam senin futbol oynayacağın bir kulüp. Çünkü taraftarı koşan ve mücadele eden futbolcuyu çok seviyor' dediler. Bu güzel sözleri duyduktan sonra Demirspor'a imza attığım için bir kat daha mutlu oldum" diye konuştu.

Adana Demirspor Futbol şube sorumlusu Ramazan Çimen ise, şöyle konuştu: "Biz kaliteli bir takımız. Aynı zamanda kaliteli bir oyuncuyu bünyemize dahil ettiğimiz için çok mutluyuz. Taha'yı kutluyorum."

DHA(AP/SÖ) FOTOĞRAF - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor, Karşıyaka'dan Taha Yalçıner ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement