Kadınlar 1. Futbol Ligi takımlarından Adana İdmanyurduspor, Karşıyaka Beden Eğitimi ve Spor Eğitim Merkezi ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Kulüp başkanı Metin Taylancı, yazılı açıklamasında, ligin 7. haftasında zor bir deplasman maçına çıkacaklarını belirtti.
Bu sezon iyi bir takım kurduklarını aktaran Taylancı, şunları kaydetti:
"İzmir deplasmanından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Biz, her deplasmanda Adana'yı en güzel şekilde temsil etme gayreti içerisindeyiz. Bize verilen desteğe layık olmaya çalışıyoruz. Sakat olan Büşra ve Zehra'nın tedavisi sürüyor. Durumları maç günü belli olacak ama o zamana kadar hazır olmalarını bekliyoruz. İzmir'den Adana'ya 3 puanla dönmek için elimizden geleni yapacağız."
Taylancı, takımın Adana'daki hazırlıklarını tamamladığını, yarın akşam İzmir'e gideceklerini bildirdi. - Adana
Son Dakika › Spor › Adana İdmanyurduspor, İzmir Deplasmanına Hazır - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.