Adanaspor'da Bolu Kampı Sürüyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor'da Bolu Kampı Sürüyor

Adanaspor\'da Bolu Kampı Sürüyor

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un basın sözcüsü Bülent Uzel, "Bu sezon başarıyı hedefleyen ve izleyenlere zevk veren bir takım olacağız" dedi.

02.08.2014 15:34

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un basın sözcüsü Bülent Uzel, "Bu sezon başarıyı hedefleyen ve izleyenlere zevk veren bir takım olacağız" dedi.

Uzel, yaptığı açıklamada, Adana'daki ilk etap Çatalan kampındaki aile ortamının Bolu'da da devam ettiğini belirterek, takımdaki uyumunun son derece iyi olduğunu söyledi.

Yeni transferlerin takıma çabuk alıştığını belirten Uzel, "Kamp ortamı oldukça iyi. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız takımın başarısı için yoğun mesai harcıyor. İnşallah bu sezon başarıyı hedefleyen ve izleyenlere zevk veren bir takım olacağız. Futbolcularımızın antrenmanlarda gösterdiği performans bizleri memnun ediyor. Bu çalışmanın meyvelerini ligde alacağız" dedi.

Bu arada, turuncu-beyazlı takım, Bolu Termal Otel'de ikinci etap hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan takımda moraller yerinde.

Sabah dayanıklılık çalışmaları yapan turuncu-beyazlı takım, akşam da taktiksel çalışmalar yapıyor.

Girdiği ikili mücadelede burnuna aldığı darbe ile yerde kalan Ergin Keleş hafif bir sakatlık geçirdi. Tedavisi yapılan Ergin, antrenmana kaldığı yerden devam etti. Ayak bileğini burkan genç kaleci İrfancan ise bugün yapılan antrenmana katılmadı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor'da Bolu Kampı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement