Adanaspor'da Denizlispor Karşısında Galibiyet Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor'da Denizlispor Karşısında Galibiyet Hedefliyor

Adanaspor\'da Denizlispor Karşısında Galibiyet Hedefliyor

Bank Asya 1.Lig'de mücadele eden Adanspor, ligin ikinci yarısına galibiyet ile başlamak istiyor.

13.01.2012 17:36

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Adanspor, ligin ikinci yarısına galibiyet ile başlamak istiyor. Bu kapsamda da sahasında Denizlispor'u konuk edecek olan Toros Kaplanı'nda tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne uzatmalarda teslim olarak, kupaya veda eden Turuncu-beyazlılarda rota lige çevrildi. İkinci yarının ilk maçında 16 Ocak Pazartesi günü evinde Denizlispor'u konuk edecek olan Güney temsilcisinde, bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen son antrenmanda Teknik Direktör Levent Eriş, Denizlispor müsabakasının taktiği üzerinde dururken, A2 Takımı ile yapılan özel maçtaysa futbolcuların son durumunu hakkında

da bilgi edindi. 7-0 gibi farklı kazanılan karşılaşmada 5 golün altınaysa, denenmek için kampa davet edilen 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Oneyka Cukvunonso ve 20 yaşındaki Trinitad Tobagolu Jeril Pete Jese Britto'nun kaydetmesi dikkat çekti. Her iki oyuncu hakkında da son kararı Eriş'in vereceği bildirildi.

Antrenman sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Levent Eriş, şu anda denenme aşamasında olan futbolcularla ilgili olarak kesin bir karar vermediğini, söz konusu oyuncuların bir süre daha antrenmanlara katılacağını söyledi. Eriş, "Çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Tabi bu arada Denizlispor karşılaşmasına ciddiyetle hazırlanıyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağız. Özellikle kendi evimizde oynayacağımız maçlar şampiyonluk açısından büyük önem

taşıyor" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor'da Denizlispor Karşısında Galibiyet Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement