Adanaspor-Göztepe Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Adanaspor-Göztepe Maçının Ardından

Adanaspor-Göztepe Maçının Ardından

Adanaspor, PTT 1.Lig'in 25.haftasında kendi sahasında Göztepe'yi 2-1 mağlup etti.

10.03.2013 18:27

Adanaspor, PTT 1. Lig'in 25. haftasında kendi sahasında Göztepe'yi 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, takımının maçın hemen başında gol bularak öne geçtiğini ancak bunun kendileri için dezavantaj olduğunu belirterek, Göztepe'nin çok iyi bir takım olduğunu, çok kaliteli futbolculardan kurulu olduğunu, puan itibariyle bulunduğu yerin üstünde olması gerektiğini söyledi.

Eriş geçen haftada iyi bir takımla mücadele ettiklerini bu haftada iyi bir takımla mücadele edeceklerini bildiklerini vurgulayarak, "Bu nedenle maçın bizim için zor olacağını biliyorduk. Ancak maçın ilk dakikasında bir gol bulduk. Bu tip goller bazen avantaj bazen de dezavantaj oluyor. Bu bizim için bugün dezavantaj oldu. Bu nedenle Göztepe üstümüze geldi. Ancak futbolcularım maçı kazanmasını bildi. Önümüzdeki maçları da kazanıp ilk iki şansımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Adanasporlu futbolcu Fevzi Özkan ise, bazı kişilerin kendilerini yaptırmak istediğini ancak bunlara kulak tıkayarak kendilerinin futbola verdiklerini dile getirerek, "Biz sahada konuşup kazanmak istiyoruz. Bugün bunu da başardık. Önümüzdeki Samsunspor maçını da kazanıp ilk ikiye girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

GÖZTEPE CEPHESİ

Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç hakem tarafından tribüne gönderildiği için basın toplantısına gelen antrenör Ümit İnal ise, hakemin maçın ilk yarısında göstermediği sarı kartlarla maçın kaderini değiştirdiğini ileri sürerek, "Maça iyi başlamadık, hemen 1. dakika da gol yedik. Ancak ikinci yarı toparlandık gol pozisyonlarımız vardı, golü de bulduk. Ancak basit bir hatadan gol yedik. 90. dakika da tekrar gol atabilirdik ama bunu başaramadık" şeklinde konuştu.

İnal, Kemal Kılıç'ı 4. hakemin uyarısıyla orta hakemin tribüne gönderdiğini vurgulayarak, "Kemal hoca yine verilmeyen sarı karta itiraz ediyordu, bu nedenle hakem tribüne gönderdi. Kesinlikle hakeme küfür etmedi" ifadelerini kullandı.

Göztepeli futbolcu Fatih Yiğen ise, iyi oynadıkları maçları bile kazanamadıklarını bugünde iyi oynayıp puan alamadıklarını kaydetti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor-Göztepe Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement