Adanaspor Kupadan Önce Ligi Önemsiyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor Kupadan Önce Ligi Önemsiyor

Adanaspor Kupadan Önce Ligi Önemsiyor

PTT 1. Lig’de Balıkesirspor deplasmanından 9 kişiyle 1 puan çıkaran Adanaspor’da teknik direktör Eyüp Arın, Ziraat Türkiye Kupası’ndan önce ligi önemsediklerini söyledi.

21.09.2015 14:45

PTT 1. Lig'de Balıkesirspor deplasmanından 9 kişiyle 1 puan çıkaran Adanaspor'da teknik direktör Eyüp Arın, Ziraat Türkiye Kupası'ndan önce ligi önemsediklerini söyledi.

Yiğitcan Gölboyu ile birlikte olağan basın toplantısını yapan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Ziraat Türkiye Kupası'ndan önce ligi önemsediklerini söyledi. Kahramanmaraş'a tur atlamak için gideceklerini ama önceliklerinin lig olacağını ifade etti. 29 kişilik kadroları bulunduğunu kaydeden Eyüp Arın, genç oyunculara ve oynama şansı bulmayan futbolculara kupada şans vereceklerini söyledi.

Geçen yıl Süper Lig'den düşen ve tekrar aynı lige dönmek isteyen Balıkesir deplasmanından puanla döndükleri için mutlu olduklarını dile getiren Eyüp Arın, "İlk yarıda düşüncelerimizi uygulamaya çalışırken maçın sıkıntılar yaşadık. Rakibimiz maça iyi başladı ama daha sonra dengeyi kurduk. Bize göre Ergin'in pozisyonu net penaltıydı. Ancak pozisyon devam etti ve sonrasında 2-0 geriye düştük" dedi.

"ZORLU DEPLASMANDAN PUAN ÇIKARDIK OYUNCULARIMI KUTLUYORUM"

2-0'dan sonra oyuncularının geri dönüşünün muhteşem olduğunu ifade eden Arın, "Hakem ve saha dezavantajına rağmen geri dönüşü geri dönüşü gerçekleştirdik. Önce beraberliği yakaladık, sonra öne geçme fırsatını kullanamadık ve soyunma odasına mağlup gittik. İkinci yarı önce 10, sonra 9 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele edip, golü bulduk ve zorlu deplasmandan puan çıkardık oyuncularımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

"HATALARIN HEPSİNİN ALEYHİMİZE OLMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ"

Hakem konusunda konuşmayı sevmediğini vurgulayan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, hakem hatalarının sürekli kendilerine rastlamasından dolayı üzüntü duyduklarını anlattı. Hakemin de hatalar yapabileceğini ifade eden Arın, "İnsani hataların hepsinin aleyhimize olması düşündürücü. Bize çok kolay kartlar çıkıyor. Rakibe verilmeyen fauller, kartlar var. Penaltımız verilmedi. Ben oyun kurallarını çok iyi biliyorum. Bir oyuncumuza 5 kez faul yapıldıysa mutlaka kart gösterilmesi gerekirdi" diye konuştu.

Henüz daha hiç bir şey yapmadıklarını ve bir şeyler yapmak için çalışacaklarını ifade eden Arın, alacakları sonuçların kendilerinin hedeflerini ortaya koyacağını söyledi. Adanaspor'un hedeflerinin her zaman büyük olduğunu belirten Arın, "Yukarıyı zorlayacak bir oyuncu grubuna sahibiz. Ben oyuncularıma inanıyorum ve güveniyorum" dedi.

Yardımcı antrenör Altan Aksoy'un ayrılma olayına da değinen Eyüp Arın, maçtan sonra ayrılacağının işinin başında durması gerektiğini ifade etti. Altan'ın Adanaspor'a büyük hizmetleri olduğunu ve bu hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Arın, "Altan'ın kişiliği, futbolculuğuna kimse bir şey diyemez. Benim evladım gibi, kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

"BAŞARISIZ OLDUĞUMU HİSSETTİĞİM AN BIRAKIRIM"

Sosyal medyayı hiç kullanmadığını ifade eden Eyüp Arın, "Başarısız olduğumu hissettiğim an bırakırım. Adanaspor'a zarar vermeyecek kişilerden biri benim. Bu takımın başarısı için uğraşıyorum. Bir sıkıntı yaşanırsa kendim noktayı koyarım. Biz kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. Biz de insanız, hata yapabiliriz. Ama ben bilerek Adanaspor'a zarar vermem. Tüm çabamız Adanaspor kötü gitmesin. Bunun için uğraşıyoruz" diye konuştu.

GÖLBOYU: "KENDİMİ HER ZAMAN HAZIR TUTUYORUM"

2 sezondur Adanaspor'un formasını giyen ve bu sezon henüz ilk onbir oynama şansı bulamayan Yiğitcan, her zaman göreve hazır olduğunu söyledi. Geçen yıl da forma şansı gelene kadar beklediğini hatırlatan Yiğitcan, "Ben her zaman kendimi hazır tutuyorum. Fırsat geldiği zaman en iyi şekilde kullanmaya çalışacağım.Futbolcu oynamadığı zaman içinde burukluk olabilir. Fiziksel özelliklerini kaybedebilir. Ben geçen yıl 30'un üzerinde maç oynadım. Forma şansı gelirse elimden geleni yapacağım" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor Kupadan Önce Ligi Önemsiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • adanalı01: yürü be kaplanım yolun açık olsun formun devamlı olsun kupada tur atladın şimdi sıra malatyada hadi hava yakaladınız aynen devam yukarılara siz böyle oynayın yukarısı gelecektir 0 0 Yanıtla

Advertisement