Adanaspor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Adanaspor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

Adanaspor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 25. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor’u 3-0 yenen Adanaspor’da teknik direktör Levent Eriş, ligin en iyi hücum hattına sahip takım olduklarını söyledi.

15.02.2014 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 25. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 3-0 yenen Adanaspor'da teknik direktör Levent Eriş, ligin en iyi hücum hattına sahip takım olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan deneyimli Eriş, müsabakada başından sonuna kadar pozisyon zenginliğinin ellerinde olduğunu ifade etti. İçerideki maçları kazanarak bir an önce alt sıralardan kurtulmak istediklerini belirten Levent Eriş, "Bazen hiç istemediğiniz şeylerle karşılaşabiliyorsunuz. Sabırlı olmamız gerekiyor. Zor günler geçirdiğimiz ve zor bir yerde olduğumuz gerçek. Taraftarımızın da sabırlı olup takımla birlikte hareket etmesi bizim için çok önemli. Bugün oyuncularımıza çok önemli destek verdiler. Bugünkü savaşta müthiş mücadele sergileyen tüm herkesi canı gönülden kutluyorum" dedi.

Levent Eriş, ligin en iyi hücum hattına sahip olduklarını kaydederek, "Bu çocuklarımız istedikten sonra gol atamadıkları müsabaka olmaz, gol pozisyonu bulamadıkları müsabaka olmaz. Ben hepsine çok inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Adanaspor'un deneyimli oyuncusu İzzet Yıldırım ise iyi bir futbol oynayarak kazandıklarını vurgulayarak, şunları aktardı:

"Rakibe pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. İyi golle attık. Kazandık, mutluyuz. Artık bu maçı geride bırakmaz zorundayız. Çünkü Çarşamba günü sıralamada yerimizi değiştirecek bir maç oynayacağız. Fetiyespor'u orada yeneceğimizi düşünüyorum."

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ

TKİ Tavşanlı Linyirtspor Teknik Direktörü Besim Koçal, karşılaşmaya iyi başlayamadıklarını ancak müsabakanın 20. dakikasından sonra oyunda denge kurduklarını belirterek, "İlk yarıyı yenik kapatınca ikinci yarı ister istemez risk almak gerekiyor. Atak oynadık ama yediğimiz ikinci golden sonra yapacak bir şeyimiz kalmadı. Rakibimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçları kazanarak düşme hattından uzaklaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

TKİ Tavşanlı Linyirtsporlu oyuncu Sakıb Aytaç ise, kazanmak için iyi mücadele etmek gerektiğini söyledi. Adanaspor'un bunu kendilerinden daha iyi yaptığına dikkat çeken genç oyuncu, bundan sonraki maçlarda galip gelerek alt sıralardan kurtulmak istediklerini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement