Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol Takımı Kadrosunu Güçlendirdi - Son Dakika
Spor

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol Takımı Kadrosunu Güçlendirdi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol Takımı Kadrosunu Güçlendirdi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol Takımı'nın gerçekleştirdiği transferlerle kadrosunun güçlendirdiği belirtildi.
Bu yıl Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Belediyespor, İstanbul Teknik Üniversitesi Basketbol Takımında...

29.11.2013 11:45

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol Takımı'nın gerçekleştirdiği transferlerle kadrosunun güçlendirdiği belirtildi.

Bu yıl Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Belediyespor, İstanbul Teknik Üniversitesi Basketbol Takımında mücadele eden başarılı sporcu Gökhan Keser'i renklerine bağladı. Sırasıyla Karşıyakaspor, Akhisarspor, Pamukkale Üniversitesi ve son olarak İstanbul Teknik Üniversitesi Basketbol Takımında görev alan Gökhan Keser, Belediyespor'da düzenlenen imza töreniyle Belediyespor kadrosuna geçti. Keser, transferiyle ilgili olarak "Bundan böyle takım arkadaşlarımla birlikte ben de Afyonkarahisar Belediyespor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Afyonkarahisar Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan ise, kulüp idarecileri olarak takımın başarısı için her türlü fedakarlığı yaptıklarını ve bundan sonra sözün sporcularda olduğunu ifade etti.

Kulüp idarecisi İbrahim Yılmaz ise takımın başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere kulüp idarecilerine teşekkür etti.

Ayrıca Düzce Belediyespor'dan Enes Abay ile Çağlar Güler, Bilecik Belediyespor'dan ise Mesut Kökel'i de kadrosuna alan Belediyespor transfer ettiği yeni oyuncularla birlikte kadrosunu daha da güçlendirdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol Takımı Kadrosunu Güçlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement