Ağrı 1970 Spor Bağlar Belediyespor'u 2-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Ağrı 1970 Spor Bağlar Belediyespor'u 2-0 Yendi

Ağrı 1970 Spor Bağlar Belediyespor\'u 2-0 Yendi

Bölgesel Amatör Ligi’nin 6. Haftasında Bağlar Belediyespor’u ağırlayan Ağrı 1970 Spor, rakibini 2-0 yenerek en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 4’e çıkararak büyük bir avantaj sağladı.

30.10.2017 10:35

Bölgesel Amatör Ligi'nin 6. Haftasında Bağlar Belediyespor'u ağırlayan Ağrı 1970 Spor, rakibini 2-0 yenerek en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 4'e çıkararak büyük bir avantaj sağladı.

Ağrı Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayan maça konuk ekip Bağlar Belediyespor maça hızlı başladı. Havanında yağmurlu olması nedeniyle çok sayıda faulün olduğu maçın ilk yarısında hakem kararları taraftarın tepkisine yol açtı. Her iki takımında kontrollü oynadığı maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya taraftarın desteğiyle oyunu rakip yarı alanına yıkarak etkili bir futbol sergileyen olan ev sahibi ekip 55. dakika da Furkan Kopuz'un ceza sahası dışından 30 metre uzaktan attığı muhteşem gol ile 1-0 öne geçti. Golün ardından rakip kalede atakları tazeleyen Ağrı 1970 Spor, 75. dakika da Bayram Çelik'in kafa ile attığı golle skoru 2-0 yaptı. Maçta başta gol olmazken, Ağrı 1970 Spor'lu futbolcular ve taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı. Sarı Lacivertli ekip aldığı bu galibiyetle liderliğini sürdürürken, en yakın rakibi olan Yüksekova Belediyespor ile puan farkını 4'e çıkararak önemli bir avantaj elde etti. Şampiyonluk yolunda namağlup ilerleyen Ağrı 1970 Spor, bu hafta 1960 Silopi Spor deplasmanına gidecek.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Ağrı 1970 Spor Teknik Direktörü Mudtafa Kalafatoğlu, her maçın kendileri için final olduğunu söyledi. Rakiplerini küçümsemediklerini her rakibe saygı duyduklarını ve sadece maçları kazanmak için çaba sarf ettiklerini belirterek, önemli bir 3 puan elde ettiklerini dile getirdi. Kalafatoğlu, "Bağlar maçı bizim için çok önemliydi, havanın bozuk olması maça olumsuz yansıdı. İlk dakikalarda biraz zorlansakta daha sora futbolcularım taraftarlarında verdiği pozitif enerjiyle birlikte oyunda kontrolü sağladılar. Her 2 golümüzde ikinci yarıda geldi. Furkan'ın sol ayağından gelen olağanüstü bir gole tanıklık ettik. İkinci golümüzde çok iyi bir kafa vuruşu vardı. Futbolcularımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta deplasmandan 3 puanla dönüp evimizde 2 maç üst üste oynayacağız. Tek hedefimiz takımımızı şampiyon yapmak" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ağrı 1970 Spor Bağlar Belediyespor'u 2-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement