Akçay: Dinamo Minsk'e Büyük Önem Veriyoruz - Son Dakika
Spor

Akçay: Dinamo Minsk'e Büyük Önem Veriyoruz

Akçay: Dinamo Minsk\'e Büyük Önem Veriyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Dinamo Minsk'e büyük önem verdiklerini söyledi.

05.08.2013 13:50

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Dinamo Minsk'e büyük önem verdiklerini söyledi. Bordo mavili ekipbin forvet transferinde ibre, Barrios'a döndü.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen Trabzonspor, Perşembe günü sahasında oynayacağı Dinamo Minsk maçında sürpriz ile karşılaşmak istemediklerini vurguladı. Bordo- mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay, "Güçlü bir ekibiz. Ancak, gücümüzü kullanma anlamında henüz tam istediğimiz noktada değiliz. Yeni takviyelerin de uyum süreci ardından daha güçlü olacağız. Taraftarlarımızın bizden beklentisinin farkındayız. Minsk ile oynayacağımız maç her türlü sonuca açık. Ama bir sürpriz yaşamamak için rakibimizi ciddiye almak zorundayız" dedi. Antrenmanlarda oyuncularından daha hırslı olmalarını isteyen Akçay, orta saha oyuncularından savunmaya daha çok yardım etmelerini de istedi.

BARRIOS İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da Paraguaylı futbolcu Lucas Barrios'un adı ön plana çıkmaya başladı. Bordo mavili takımda bazı yöneticilerin Avrupa'ya giderek Barrios ile bir araya geleceği ve bu transfere son noktayı koyacağı belirtildi. Yıllık 2 milyon 750 bin Euro'da direten Barrios'un, Çin kulübüyle olan sorununu çözmek için temaslarını sürdürdüğü belirtildi. Bu arada Brezilyalı forvet oyuncusu Fred ile görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

"KONTENJANI BOŞALTMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Trabzonspor'da yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle yeni transferlerden Jose Bosingwa'nın lisansı henüz çıkartılamadı. Bu futbolcuya kadroda yer açmak için yoğun şekilde çalışan bordo mavili takımın Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, gerçekleşmesi muhtemel yabancı bir forvet oyuncusunda iki kişilik yer açmak zorunda kalacak. Karaman, şu ana kadar yaptıkları görüşmelerde göndermeyi düşündükleri oyuncuların kendilerine hiçbir kolaylık sağlamadığını ancak bu sorunu en kısa zamanda çözeceklerini söyledi.

COLMAN'IN YERİNE TALİPLİ ÇOK

Dinamo Minsk ile oynanan ilk maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle rövanş maçında forma giyemeyecek olan Colman'ın yerine forma giymek için Abdülkadir Özdemir ve Soner Aydoğdu rekabete girdi. Her iki oyuncunun da performansından memnun olan Akçay'ın, 4-2-3-1 olan taktik dizilişinden vazgeçmesi beklenmiyor. Bu sezon oynanan üç resmi karşılaşmada da yedek kulübesinde oturan Soner, forma giymek için sabırsızlandığını belirterek, "Akçay kim hak ediyorsa ona formayı veriyor. Bende kendimi gösterip takımda kendime yer açmak istiyorum" dedi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akçay: Dinamo Minsk'e Büyük Önem Veriyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement