Akdeniz Oyunları'na Doğru - Son Dakika
Spor

Akdeniz Oyunları'na Doğru

Akdeniz Oyunları\'na Doğru

Badminton Federasyonu Başkanı Özmekik."Çift kadınlarda şampiyonluk hedefliyoruz".

12.06.2013 11:12

- Badminton Federasyonu Başkanı Özmekik:

"Çift kadınlarda şampiyonluk hedefliyoruz"

Özmekik, 20-30 Haziran tarihlerinde yapılacak oyunlar öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, badminton müsabakalarının oyunların son 5 gününde yapılacağını belirterek, "Milli takımların başına getirdiğimiz Malezyalı Yap Kim Hock, erkekler dünya sıralamasının 1 numarası Lee Chong Wei ile 4 yıl, Malezya Milli Takımı ile de 12 yıl çalışan tecrübeli bir antrenör. Oyunlardan iyi derecelerle ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.

Akdeniz Oyunları'na 6 sporcuyla katılacaklarını kaydeden Özmekik, "Kadınlarda Neslihan Yiğit ve Özge Bayrak hem tekler hem de çiftler müsabakalarına katılacak. Tek erkeklerde ise Ramazan Öztürk ve Emre Lale'nin katılıcığı müsabakalarda çift erkeklerde Hüseyin Oruç ve Emre Aslan Türkiye'yi temsil edecek" diye konuştu.

Özellikle çift kadınlarda şampiyonluk hedeflediklerini ifade eden Özmekik, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kızlarımız dünya sıralamasında Fransa'nın arkasında bulunuyor. Tek kadınlarda Neslihan Yiğit ve Özge Bayrak'tan ilk üç bekliyoruz. Erkeklerde ise çiftlerde şansımız daha yüksek. Tek erkeklerde mücadele edecek sporcularımızın genç ve çok sayıda güçlü rakibinin olması işimizi zorlaştırıyor." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akdeniz Oyunları'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement