Akgün: "Baskılı ve İstekli Oynadık" - Son Dakika
Spor

Akgün: "Baskılı ve İstekli Oynadık"

Akgün: "Baskılı ve İstekli Oynadık"

Spor Toto Basketbol Ligi’nde ligin yeni takımı Demir İnşaat Büyükçekmece, ligin ikinci haftasında dün İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 91-90 mağlup etti.

18.10.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi'nde ligin yeni takımı Demir İnşaat Büyükçekmece, ligin ikinci haftasında dün İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 91-90 mağlup etti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, maç boyunca baskılı ve istekli oynadıklarını belirterek, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Demir İnşaat Büyükçekmece, Spor Toto Basketbol Ligi'nin ikinci haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 91 -90 mağlup etti. İlk periyodu 26-20 önde tamamlayan ev sahibi ekip, ikinci çeyrekte de etkili oyununu sürdürdü. Devreye 49-42 ev sahibi takımın üstünlüğüyle girilirken, üçüncü çeyrekte Robert Walker, takımını sırtlamaya devam etti. Büyükçekmece, son çeyreğe 70-62 önde girerken, Walker de maçın en skor ismiydi.

Son çeyreğin başında İstanbul Büyükşehir Belediyespor arda arda sayılarla maça tutunmayı başardı ve farkı kısa sürede eritti. Bitime saniyeler kala konuk ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor 90-88 öne geçti ancak son sözü Walker söyledi. Robert Walker'in son saniye üçlüğüyle maçı 91-90 Demir İnşaat Büyükçekmece'ye kazandı.

BAŞKAN AKGÜN'DEN TAM DESTEK

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Demir İnşaat Büyükçekmece, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını tribünden izledi. Maçın tamamını büyük bir heyecanla izleyen Başkan Akgün, maçın ardından yaptığı açıklamada, "'Ligin ilk maçın da galip gelmek takımımız ve taraftarımız için güzel bir moral oldu. Bu sene çok iyi bir kadro kurduk. Bunu da bugün gördük. Takımımız maç boyunca baskılı ve istekli oynadı. Bu da skora yansıdı. Sporsever Büyükçekmeceli vatandaşlarımızı semtlerinin takımını desteklemeye davet ediyorum. Bu önemli galibiyet ile teknik ekibi ve oyuncuları yürekten kutluyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akgün: 'Baskılı ve İstekli Oynadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement