Ligde torku Konyaspor'a 2-0 yenilen Akhisar Belediyespor, zamanlarda aldığı kötü sonuçlara Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Manisa'da konuk edeceği Galatasaray maçıyla son vermeyi amaçlıyor.
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 4 puanla 3'üncü sırada yer alan yeşil siyahlı ekip, 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.45'te ağırlayacağı Galatasaray'ı mağlup ederek gruptan çıkma yolunda avantaj yakalamak istiyor.
Teknik direktör Cihat Arslan'ın ligde az süre alan oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyu sahaya sürmesi beklenen karşılaşmanın bilet fiyatlarının kale arkaları 30, maraton 35, kapalı 40, VIP tribünü 50 TL olarak açıklandı. Kupada son 16 takım arasına kalmak istediklerini dile getiren Cihat Arslan, "Ligde olduğu kadar kupada da iddialıyız. Bu müsabakalar özellikle ligde az şans bulan futbolcular için önemli bir fırsat. Taraftarımızın desteği ile kazanacağımıza inanıyorum" dedi.
AKHİSAR BELEDİYESPOR'UN MUHTEMEL KADRO
Fatih- Tolga, Douglao, Abdülkadir, Kadir Keleş, Kenan, Onur, N'Guemo, Custodio, Bruno, Mervan
SAKAT: İsmail Konuk - Akhisar
Son Dakika › Güncel › Akhisar Belediyespor Kupada Galatasaray'ı Ağırlıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.