Akhisar'ın Konuğu Bursaspor - Son Dakika
Spor

Akhisar'ın Konuğu Bursaspor

Akhisar\'ın Konuğu Bursaspor

Spor Toto Süper Ligde 23. hafta mücadelesinde bu akşam Akhisar Belediyespor, Bursaspor'u konuk edecek.

28.02.2014 15:01  Güncelleme: 14:57

24. ve 25. hafta programı açıklandı

3 maçlık galibiyet hasretine geçtiğimiz hafta evinde Çaykur Rizespor'dan aldığı 3 puanla son veren 31 puanlı Bursaspor 23. haftada 32 puanlı Akhisar Belediyespor'a konuk olacak.

Düşme hattından uzaklaşmak ve Avrupa Kupaları mücadelesinin içinde olmak isteyen iki takım adına da kazanılması gereken kritik 90 dakikada Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak.

Bu sezon ikisi Türkiye Kupası, birisi lig maçı olmak üzere 3 kez karşılaşan iki ekibin arasındaki karşılaşmaların ikisi golsüz eşitlikle tamamlanırken, bir maçı da Bursaspor 3-0 kazanmayı başarmıştı. Akhisar Belediyespor ise bu 3 maçta da gol sevinci yaşayamadı.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş'ın konuğu Antalyaspor

Saat 20.00'de başlayacak ve Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmada ev sahibi ekipte cezalı Kenan Özer ve sakatlığı bulunan Bilal Kısa forma giyemeyecek. Bursaspor'da ise sakatlıkları süren Volkan Şen ve Serdar Aziz bu maçta forma giyemeyecek.

Muhtemel kadrolar

Akhisar Belediyespor: Emrah Tuncel, Serkan Yalçın, Çağdaş Atan, Uğur Demirok, Emrah Eren, Merter Yüce, Ahmet Cebe, Mehmet Akyüz, Güray Vural, Ivan Sesar, Oumar Niasse

Bursaspor: Sebastian Frey, Şener Özbayraklı, Renato Civelli, İbrahim Öztürk, Taye Taiwo, Şamil Cinaz, Fernando Belluschi, Sercan Yıldırım, Ferhat Kiraz, Renato Caja, Jose Fernandao

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Akhisar'ın Konuğu Bursaspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement