Akhisar Sanayisinden Dünya Şampiyonası'na - Son Dakika
Spor

Akhisar Sanayisinden Dünya Şampiyonası'na

Akhisar Sanayisinden Dünya Şampiyonası\'na

Akhisar Sanayisinde karoser sanatkarı olan İbrahim Atamer, 2012 Eylül ayında Venezuella'da yapılacak olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası mücadele edecek olan Milli Takım kadrosuna alındı.

20.06.2012 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Sanayisinde karoser sanatkarı olan İbrahim Atamer, 2012 Eylül ayında Venezuella'da yapılacak olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası mücadele edecek olan Milli Takım kadrosuna alındı. Dünya Şampiyonası öncesi 2012 yılında Şubat, Nisan ve 3. kez 20-30 Haziran tarihlerinde Milli Takım kamp çalışmasına katılacak. Kamp öncesi kulüp antrenörü Hüseyin Yüksel ile Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlıyı makamında ziyaret ettiler.

Kulüp Antrenörü Hüseyin Yüksel, "Eylül ayında Venezuella'da yapılacak olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası öncesi sporcumuz 3. kez milli takım kamp çalışmasına katılacaktır. En son kamp çalışması Ağustos ayında olup son kamp çalışmasıyla 8 Eylül'de Venezuella'ya gidecekler. 2013 yılında da 4 yılda bir yapılan işitme engelliler Olimpiyatlarına katılacak olan sporcumuz ilçemizi, kulübümüzü ve ülkemizi temsil eden başarılı sporcuların içinde olması ve Türk sporuna kazandırılmasında imkan ve desteklerini bizlere her zaman sağlayan sayın belediye başkanımıza ve belediye spor kulübü başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

Akhisar Belediyespor, futbol ve basketbol ve tekvando başarılar elde ettiğine vurgu yapan Başkan Hızlı, "Spor kenti hedefimize gün geçtikçe yaklaşıyoruz. Spor kenti olarak sesimizi ilk olarak futbol ile ülkemize ve dünyaya duyurduk. İnşallah gelecekte daha büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar Sanayisinden Dünya Şampiyonası'na - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement