Alanyaspor, Anderson Oliveira Silva ile 4 yıllık sözleşme imzaladı - Son Dakika
Spor

Alanyaspor, Anderson Oliveira Silva ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Corendon Alanyaspor Kulübü, Brezilyalı santrfor Anderson Silva ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Anderson'un çok değerli bir oyuncu olduğunu ve takıma faydalı olacağını belirtti. Anderson Silva ise Alanyaspor'a geldiği için mutlu ve motive olduğunu ifade ederek, takıma katkıda bulunmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

04.07.2023 18:28

- Alanyaspor, Anderson Oliveira Silva ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

ANTALYA - Corendon Alanyaspor Kulübü, Brezilyalı santrfor Anderson Silva ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Tesislerde yapılan imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Anderson izlediğimiz, takip ettiğimiz, çok değerli bir oyuncu. Kulübümüze faydalı olacaktır. Corendon Alanyaspor'umuza ve kendisine hayırlı olsun" dedi.

Kendisini turuncu-yeşilli renklere bağlayan imzayı atan Anderson Silva, "Bu kulübe geldiğim için çok mutlu ve motiveyim. Bu kariyerimdeki yeni bir adım olacak. Bu kulübü hedeflerine ulaştırmak için elimden geleni yapacağım. Goller atmak tabi ki güzel ama önemli olan takıma katkıda bulunmak. Taraftarlarımızın stadı tamamen doldurmalarını istiyorum ve Alanyaspor formasını giymek için de sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Alanyaspor, Anderson Oliveira Silva ile 4 yıllık sözleşme imzaladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alanyaspor, Anderson Oliveira Silva ile 4 yıllık sözleşme imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement