Yeni Malatyaspor'un teknik direktörlük adayları arasında Alex de Souza da var - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörlük adayları arasında Alex de Souza da var

İttifak Holding Konyaspor'a 3-2 mağlup olduktan sonra Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor, teknik direktör arayışlarına hız verdi. Okan Buruk ve Tayfun Korkut'la yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan Yeni Malatyaspor, F.Bahçe efsanesi Alex de Souza'ya teklif yapacak.

24.02.2021 11:54  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de 3-2'lik Konyaspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı görüşüp, anlaşarak yollarını ayıran Yeni Malatyaspor'da hoca arayışı hızlandı.

Yeni Malatya gazetesinde yer alan habere göre; Takımı Gençlerbirliği maçına sportif direktör Ali Ravcı hazırlarken, yönetim ise listelerinde bulunan isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

"ADAYLARIMIZ ARASINDA ALEX DE VAR"

NTV'ye konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza ile görüşeceklerini söyledi.

Teknik direktör konusunda hata yapmak istemediklerini söyleyen Başkan Gevrek, "Aceleci davranarak yanlış karar vermek istemiyoruz. Başarıya hedefleyen, Yeni Malatyaspor ile birlikte gelişim sağlamayı amaçlayan bir isim düşünüyoruz. Alex de Souza adaylarımız arasında yer alıyor. Henüz kendisi ile görüşmedik. Fakat şartlarımızı kabul ederse takımın başına getirebiliriz." şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor\'un teknik direktörlük adayları arasında Alex de Souza da var

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'un teknik direktörlük adayları arasında Alex de Souza da var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • ALİ YAŞAR: malatya rize sivas başakşehir düşse de iyi bir lig izlesek artık 2 19 Yanıtla
    Serkan g: Senin gibi soytarilar nüfustan düşse de Türkiye biraz temizlense 0 0
  • Ali Lüleburgaz: Dünyada en çok merak ettiğim şey fatih hoca şuan Malatyaya gelse ne yapabilir.Hakeme konuşsa direk kırmızı görür mü? Tam komedi olur. Galatasaray için fatih hoca sadece bir hoca ama fatih hoca için gs herşey demektir.milli takım olayından sonra kapılar ona kapanınca dünyada başka klüp kalmamıştır hoca için. 8 3 Yanıtla
  • 3t: cok da tin sanki 3 7 Yanıtla
  • hakan: fb yi bekliyor :) 8 1 Yanıtla
  • Adil: Bunların hepsi feneri bekliyor Erol giderse biz gelririz diye ama daha çok beklersiniz sizi risk edemezler mutlaka güçlü biriyle anlaşırlar, o yüzden ekmeğinizi peşine düşün ordan size fayda gelmez. Tamer Tuna olursa iyi olur ama yine saçma sapan birini getirir bu adil... 4 3 Yanıtla
  • Ttttt: Kadro çok zayıf hiçbir hoca gelmez 4 2 Yanıtla
  • Seko: Canınızamı susadınız direk ligden düşersiniz.... 1 4 Yanıtla
  • Akif Yumrutepe : Alex gelirse umut ve diğer ağır oyuncular gider.Güçlü bir kadro oluşur 2 1 Yanıtla
  • Hakan: Hamza hocanın neyi vardı her maç küfür yedi hoca çok kaldı bile, bu sene takım küme düşer elindeki futbolcuyla anca bu kadar. 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement