Ali Güneş, itiraf kısmında gözyaşlarına engel olamadı: Villam var, lüks arabam var, zenginim, param var ama yalnızım - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Ali Güneş, itiraf kısmında gözyaşlarına engel olamadı: Villam var, lüks arabam var, zenginim, param var ama yalnızım

19.10.2021 15:48  Güncelleme: 15:55

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Ali Güneş, Emek Ege'nin programında çok samimi açıklamalar yaptı. Futbolu bırakma döneminde yaşadığı duyguları Güneş, "Buca'dayım, lüks bir villam var. Evimdeyim, bayram sabahı. Telefonlarım susmazdı, çalmıyor. Lüks arabam var, zenginim, param var ama yalnızım. Futbolu bıraktım" ifadeleriyle anlattı.

Uzun yıllar Fenerbahçe'de ve Beşiktaş'ta oynayan eski milli futbolcu Ali Güneş, NTV'de Emek Ege'nin sunduğu Kırılma Anı programına katıldı. Güneş, yalnız kaldığı dönemi anlatırken zor anlar yaşadı.

İşte Güneş'in sözleri:

" Bucaspor'daydım. Şimdi hava atmak istemiyorum. Buca'da üç katlı villada oturuyorum. Dışarıda lüks aracım var. Ünlüyüm, Ali Güneş'im. Cebimde benim param. Herkes beni tanıyor, herkes beni seviyor. Benim düşüncem bu. Bayramlarda her zaman büyüklerimin, akrabalarımın elini öpmeye giderim. Öyle büyüdüm. Yine bir bayramdı. Bayram namazına gittim, eve geldim. Telefon çaldı, annem ve babamla bayramlaştım. Bir kavanozun içine para koydum, bir de şeker koydum. Çocuklar gelecek bayramlaşacağım diye..."

"VİLLADA OTURUYORSUN AMA FAKİRSİN"

imse bayramlaşmaya gelmedi. O gün oturdum düşündüm. 'Villada oturuyorsun, dışarıda lüks bir aracın, cebinde para var. Ali Güneş'sin. Zenginim, herkes seni tanıyor diye düşünüyorsun' dedim. Halbuki o gün ne kadar yalnız ne kadar fakir olduğumu anladım."

Son Dakika Spor Ali Güneş, itiraf kısmında gözyaşlarına engel olamadı: Villam var, lüks arabam var, zenginim, param var ama yalnızım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ali Kublay Ali Kublay:
    Bir bucalı vatandaş olarak açık adres rica edeceğim 1 kilo baklava alıp akşam. Yemeğe gideceğim hemde yalnızlığını paylaşırız 68 9 Yanıtla
  • Gerginyo Gerginyo :
    Bizim ki dert mi seninkinin yanında vay be içim parçalandı 70 3 Yanıtla
  • Erol Menteş Erol Menteş:
    ALKIŞİLIYORUM SENİ 63 4 Yanıtla
  • Doğ fight Doğ fight :
    adamsın zaten bjk ve fb nın ıyı bır topcusuydun zengınliğinin yanında mutevazı ve sevgı dolusun sana kımse fakır edebıyatı yap demıyor zengınliğinide gosteeeceksın bunun yanında da manevıyatınıda korucaksın davranısın guzel 14 1 Yanıtla
  • Halil Ibrahim Ozdemir Halil Ibrahim Ozdemir:
    Fenerbahçe'de oynarkende çok seviyordum seni.zaten fener sizden sonra çöküşe geçti.hele Aziz başkandan sonra hiç kalmadı.ilk bayramda çocuklarımı alıp bayramda sendeyiz.sende Denizli'ye gelirsen mutlaka beklerim.alfa ortaoğretim kursu. 3 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement