Ali Koç'un hediyesi çok konuşulmuştu! TFF bu kareye sitede yer vermedi - Son Dakika
Spor

Ali Koç'un hediyesi çok konuşulmuştu! TFF bu kareye sitede yer vermedi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un TFF Başkanı Nihat Özdemir'i ziyaretinde "En Fazla Şampiyon Olan Takım Fenerbahçe" yazılı dergi küpürünü hediye olarak götürmüştü. TFF resmi sitesinde Ali Koç'un ziyaretine yer verirken paylaşılan fotoğraflarda Ali Koç ve Nihat Özdemir'in hediyeyle çekilmiş fotoğrafına yer verilmedi.

17.09.2019 12:28

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu dün TFF'nin Riva tesislerini ziyaret etti. Koç'un TFF Başkanı Nihat Özdemir'e hediyesi çok konuşuldu.

TFF'NİN SİTESİNDE KULLANILMADI

Fenerbahçe'nin son dönemde yeniden gündeme getirdiği 1959 sezonu öncesi şampiyonluklara gönderme yapan Ali Koç, TFF'yi ziyaretinde Nihat Özdemir'e "En Fazla Şampiyon Olan Takım Fenerbahçe" yazılı dergi küpürünün çerçeveletilmiş halini hediye etti.

Ali Koç'un hediyesi çok konuşulmuştu! TFF bu kareye sitede yer vermedi

Sarı-lacivertli takımın resmi sitesinde yer alan haberde Ali Koç ile Nihat Özdemir'in beraber çekildikleri ve büyük tartışmalara neden olan fotoğraf yer alırken, TFF'nin resmi sitesinde bu kare kullanılmadı.

Ali Koç'un hediyesi çok konuşulmuştu! TFF bu kareye sitede yer vermedi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinde ziyarete dair bir haber yer aldı. Haberin içeriğinde birçok fotoğraf kullanılırken, Ali Koç ile Nihat Özdemir'in, Koç'un hediyesiyle birlikte çekilmiş fotoğrafı kullanılmadı.

TFF'nin bu fotoğrafı, sosyal medyada büyük tepkilere neden olduğu gerekçesiyle bilinçli olarak kullanmadığı ifade ediliyor.

Ali Koç'un hediyesi çok konuşulmuştu! TFF bu kareye sitede yer vermedi
Ali Koç\'un hediyesi çok konuşulmuştu! TFF bu kareye sitede yer vermedi

Son Dakika Spor Ali Koç'un hediyesi çok konuşulmuştu! TFF bu kareye sitede yer vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • GSGSGSGSGS....: Memleket memleket olalı boyle rezalet görmedi sizin her tarafınız şampuan olsa ne yazar 4 2 Yanıtla
  • CIM BOM lu: Lan size feda olsun 50 hatta 100 sampiyonluk versinler fenerde olmasa biz bu memlekette neye gülecegiz 4 2 Yanıtla
  • TEK BÜYÜK GALATASARAY: mali moç maşkan menerbhçe şampiyon lkajnflkdksjhbdjfasbfdashbafsbdf 3 2 Yanıtla
  • CIM BOM lu: Koyun ali o mason dedelerinin milletin kanini emerek yaptigi servetin en az yarisini batirip arkana bakmadan kacacaksin 1 0 Yanıtla
  • Av. : Ne boş muhabbet yapıyorlar. Bölgesel ligde olan şampiyonluklar kim sayıyor zaten bunları. Ona bakılırsa Trabzonspor un temeli Trabzon İdmangücünün Bölgesel ligde 18 şampiyonluğu var onlarıda sayın. 0 0 Yanıtla
  • aydemir bakbaş: sen işine gücüne baksana ihtiyar.. dananın kuyruğu da bu ihtiyar sayesinde kopacak zatı..fb yi şampiyon yaptırıp 4. yıldızı taktırmak içun getirildi ama zoor dostum zor.. 0 0 Yanıtla

Advertisement