Altaylı Kappel, "Ajax, Beşiktaş'ı 9-0 yenebilir" açıklamasından sonra özür videosu paylaştı: Sözlerimi çarpıttılar - Son Dakika
Spor

Altaylı Kappel, "Ajax, Beşiktaş'ı 9-0 yenebilir" açıklamasından sonra özür videosu paylaştı: Sözlerimi çarpıttılar

Altay'ın Hollandalı sağ kanat oyuncusu Leandro Kappel, "Beşiktaş'ta çok eksik var. Ajax, Cambuur'u 9-0 yenmişti. Öyle bir maç olabilir. Beşiktaş'ın kazanma şansı sıfır" ifadelerini kullanmıştı. Kappel, özür diledi. Tecrübeli futbolcu, "Sözlerim çarpıtıldı, keserek paylaşıldı. Beşiktaş'a övgülerim paylaşılmamış. Ajax çok formda, sadece bunu söylemek istemiştim" ifadelerini kullandı.

28.09.2021 11:51  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Leandro Kappel, Ajax - Beşiktaş maçı öncesi kullandığı ifadelerin çarpıtıldığını belirtti. Kappel, Türkçe konuştuğu videoyu paylaştı.

'Ajax, Beşiktaş'ı 9-0 yenebilir' diyen Altay'ın futbolcusu Kappel video paylaştı. Sözlerimi çarpıttılar

İşte Kappel'in ifadeleri:

"BEŞİKTAŞ'IN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLİYORUM"

"Öncelikle söylemek istiyorum. Türkiye benim ikinci ülkem. Hollandalı gazeteci videoyu keserek paylaştı. Gerekirse dava açacağım. Ben sadece futboldaki zorlukları anlatmak istedim. Beşiktaş'a olan övgüleri paylaşmamış. 13 sakat futbolcusu olması Beşiktaş'ı çok zor durumda bıraktı, çünkü Ajax çok formda. Sadece bunu söylemek istedim. Beşiktaş çok büyük ve özel kulüp, ben çok iyi biliyorum. Söylediklerim çarpıtılmış ve yanlış gösterilmiş. Bilinmesini istiyorum."

Altaylı Kappel, "Ajax, Beşiktaş\'ı 9-0 yenebilir" açıklamasından sonra özür videosu paylaştı: Sözlerimi çarpıttılar

Son Dakika Spor Altaylı Kappel, 'Ajax, Beşiktaş'ı 9-0 yenebilir' açıklamasından sonra özür videosu paylaştı: Sözlerimi çarpıttılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bulent Cebeci: Bu eksik ve beceriksiz kadroyla 10 bile atarlar 18 13 Yanıtla
  • Gerginyo : Doğru demişsin Liverpool faciasının fazlası olabilir umarım yanılırım 10 12 Yanıtla

Advertisement