Amed S.K. Kampı Bitiriyor - Son Dakika
Spor

Amed S.K. Kampı Bitiriyor

Amed S.K. Kampı Bitiriyor

Kocaeli Kartepe'de sürdüren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, kamp hazırlıklarını tamamladı.

20.08.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdüren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, kamp hazırlıklarını tamamladı. Yeşil sarı beyazlı takımın yarın kente dönmek üzere Kocaeli'nden ayrılması bekleniyor.

"Lige hazır dönüyoruz"

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Genel Sekreteri Nesih Aktepe, Kocaeli Kartepe kamp sürecini gazetemize değerlendirdi. Kocaeli'nde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatan Aktepe, takımda çok iyi bir hava oluştuğunu vurguladı. Kamp süresince oynadıkları tüm hazırlık maçlarını kazandıklarına da dikkat çeken Aktepe, "Yeni transferlerimiz eski arkadaşlarıyla güzel bir uyum yakaladı. Takımda çok iyi bir hava var. İyi bir hazırlık kampı sürecinden sonra Diyarbakır'a lige hazır bir şekilde dönüyoruz" dedi.

Futbolculara 3 gün izin verilecek

Kamp dönüşünde futbolculara 3 gün izin vereceklerini ifade eden Aktepe, sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbolcuların fiziki olarak kendilerini toparlamaları için kendilerine 3 gün izin vereceğiz. Sonra Diyarbakır havasına alışmaları için kentte idman yapacaklar. Takım Bucaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktörümüz Sertaç Küçükbayrak nezaretinde kendi tesisimizde başlayacak. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz, bu nedenle Bucaspor maçını çok önemsiyoruz" dedi.

"Lige iyi başlamak istiyoruz"

Daha sonra söz alan Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, kamp sürecinin çok verimli geçtiğini söyledi. Kamp bitiminde futbolculara verilen izinden sonra çalışmalarına kendi tesislerinde kaldıkları yerden sürdüreceklerine dikkat çeken Küçükbayrak, "Diyarbakır'daki çalışmalarımız tamamıyla Buca maçı üstünde kurgulanacak. Rakibimizi yenerek lige iyi bir çıkışla giriş yapmak istiyoruz. Galibiyet konusunda futbolcularıma sonsuz güveniyorum" dedi.

Küçükbayrak, taraftarların Bucaspor maçına gelerek takımı desteklemeleri çağrısında da bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amed S.K. Kampı Bitiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement