Amed Sportifli Mansur'a Askerlik Tebligatı - Son Dakika
Spor

Amed Sportifli Mansur'a Askerlik Tebligatı

Amed Sportifli Mansur\'a Askerlik Tebligatı

Amed sportifli Mansur Ay'a İnegölspor maçından sonra yoklama kaçağı olduğu için tebligat yapılırken Sertaç Küçükbayrak, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Fenerbahçe müsabakasına odaklandıklarını söyledi.

14.02.2016 17:24

Amed sportifli Mansur Ay'a İnegölspor maçından sonra yoklama kaçağı olduğu için tebligat yapılırken Sertaç Küçükbayrak, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Fenerbahçe müsabakasına odaklandıklarını söyledi. Sertaç Küçükbayrak, 0-0 berabere kaldıkları maçtan sonra şunları söyledi: "Kupada 1 Mart'ta Fenerbahçe ile oynayacağız. İç sahada 3-3 kalmıştık. Her zaman iyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Burada da iyi futbol oynamaya çalıştık ama pozisyonları değerlendiremedik. İstanbul'daki Fenerbahçe maçı içinde iddiamızı değerlendiriyoruz biz iyi futbol oynayıp mücadelemizi devam ettireceğiz. İnegöl'e İnegölspor'a ve taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Buradan beraberlikle gidiyoruz. Gönül isterdi ki galibiyetle ayrılalım."

MANSUR AY'A ASKERLİK TEBLİGATI

Bu arada jandarma, Amed Sportifli Mansur'a yoklama kaçağı olduğu için tebligat yaptı. Jandarmanın bildirimi, Amed Sportif'in konakladığı İnegöl Marion Otel'de yaptığı bildirildi.

İNEGÖLSPOR TEKNİK SORUMLUSU: "DENK TAKIMLAR MÜCADELESİ OLDU"

İki denk takımın mücadelesi olduğunu vurgulayan İnegölspor teknik direktörü Taşkın Güngör ise şunları söyledi:

"Rakibin hücum silahlarını etkisiz hale istedik. Oyuncularım bu anlayışı iyi yaptılar. İlk yarı bu manada pozisyonlarımız vardı bunları da değerlendirmemiz lazımdı son vuruşları iyi yapamadık. Alınan puan bizim için değerli puan. Haftayı puanla kapattığımız için kar sayıyoruz. Tribünlerde taşkınlık olmaması sevindirici."

İnegölspor Başkanı Eşref Güç'de, "Maçtan daha önemlisi, taraftarın takımı desteklemesi taşkınlık yapmaması çok önemliydi. Galibiyete ihtiyacımız olan bir maçtı. Amed Sportif iyi bir takım. Kontrollü oynayan bir takım. Seyir zevki olan bir maç değildi ama sonuç olarak kaybetmedik" dedi. - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Amed Sportifli Mansur'a Askerlik Tebligatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement