Ameliyat Olan Uğur İnceman'a, Mehmet Özdilek'ten Ziyaret - Son Dakika
Spor

Ameliyat Olan Uğur İnceman'a, Mehmet Özdilek'ten Ziyaret

Ameliyat Olan Uğur İnceman\'a, Mehmet Özdilek\'ten Ziyaret

Medical Park Antalyaspor'da apandisit ameliyatı olan kaptan Uğur İnceman'ı teknik direktör Mehmet Özdilek hastanede ziyaret etti.

15.12.2012 14:09

Medical Park Antalyaspor'da apandisit ameliyatı olan kaptan Uğur İnceman'ı teknik direktör Mehmet Özdilek hastanede ziyaret etti.

Dün gece şiddetli karın ağrısı ile Medical Park Antalya Hastanesi'ne başvuran Uğur İnceman'a yapılan tetkiklerin ardından apandisit teşhisi konuldu. Operatör Dr. Muzaffer Atlı, kapalı yöntemle İnceman'ın apantisit ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi.

Operasyonun ardından odasına alınan kaptan İnceman'ı bugün teknik direktör Mehmet Özdilek ve antrenör Şenol Fidan ziyaret etti.

İnceman'a ' Geçmiş olsun' dileklerinde bulunan Özdilek, " Beklemediğimiz bir anda böyle bir sorunla karşıya kaldık. Ama insan sağlığı, sporcu sağlığı her şeyden daha önemlidir. Uğur, şiddetli ağrı ile hastaneye geldi. Apandisitten ameliyat oldu. Çok ağır bir operasyon değil bakıldığı zaman bir 10 gün bizden ayrı kalacak. Uğur, adına hem sağlığı adına şükrediyoruz. 10 gün sonra koşulara başlayacak. İkinci yarı ile yapılanmış bir Uğur'la yola devam edeceğiz. Hem ailesine hem kedisine geçmiş olsun" diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor'un başarılı kaptanı Uğur İnceman ise dün gece şiddetli ağrı ile hastaneye geldiğini hatırlatarak, " Testler sonucunda apandisit şişmesi olduğu ve alınması gerektiğini öğrendim. Küçük bir ameliyat geçirdim. Umarım 10 gün sonra sahalara dönüp işimi yapmaya devam ederim" dedi.

Operasyonu gerçekleştiren Genel Cerrahi Bölümü'nden Operatör Dr. Muzaffer Atlı, Uğur'un şiddetli karın ağrısı ile hastaneye başvurduğunu dile getirerek, " Yapıla tetkikler sonrasında apandisit tanısı koyduk. Geç saatlerde laparoskopik(kapalı) yöntemle apandisitini aldık. Şuan sağlığı iyi. Öğleden sonra taburcu ederiz. Biraz istirahat edecek ve sahalara dönecek" bilgilerini verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ameliyat Olan Uğur İnceman'a, Mehmet Özdilek'ten Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement