Andre Villas-Boas gazeteciyi tehdit etti: Tanrı seni yakalama şansı verecek - Son Dakika
Spor

Andre Villas-Boas gazeteciyi tehdit etti: Tanrı seni yakalama şansı verecek

Andre Villas-Boas gazeteciyi tehdit etti: Tanrı seni yakalama şansı verecek

Marsilya'nın hocası Andre Villas-Boas, kaybettikleri Rennes maçının ardından düzenlenen basın toplantısında La Provence gazetesi muhabirini tehdit etti. Boas, "Böyle devam et. Tanrı bana, seni yakalama şansı verecek" ifadelerini kullandı ve dünyada gündem oldu.

18.12.2020 10:36  Güncelleme: 11:17

Marsilya teknik direktörü Villas-Boas, kaybettikleri Rennes maçı sonrasında basın mensubunu tehdit etmesiyle Fransa'da gündem oldu.

Portekizli hoca, maç sonunda düzenlenen basın toplantısında La Provence gazetesinin muhabiriyle girdiği ikili diyalogdan sonra yerinden kalkarak mikrofonlardan uzaklaştığı ve basın toplantısını bitirmeye çalıştığı sırada söylediği sözler futbol dünyasında gündem oldu.

"SENİ YAKALAYACAĞIM"

Boas'ın sözlerinde gazeteciyi açıkça tehdit ettiği ifadeler şu şekilde: "Böyle devam et, seni yakalayacağım. Tanrı bana bir gün seni yakalama şansı verecek"

Ayrıca görgü tanıklarının ifadelerine göre Boas ile tehdit ettiği gazeteci arasında stadın otoparkında da sözlü gerginlik yaşadığı belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda da Boas, kazandıkları Monaco maçından sonra da başka bir gazeteciye, "Yanlış yazılar yazıyorlar. Bana hoşlanmadığım bir kişisel saldırı var. Yayınlanacak istatistikler varsa iyi olanlardan da yeteri kadar vardır" sözleri dikkat çekmişti.

Son Dakika Spor Andre Villas-Boas gazeteciyi tehdit etti: Tanrı seni yakalama şansı verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement