Ankaragücü'nde Sivasspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Ankaragücü'nde Sivasspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Ankaragücü\'nde Sivasspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Sivasspor deplasmanına gidecek olan Ankaragücü'nde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

05.05.2011 20:31

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesi asbaşkan Vural Baylan, futbolculara vazo hediye etti. Akabinde antrenmanı izlemek için Saray Tesisleri'ne gelen bayan taraftarlar, Özgür Çek, Gabriç ve Mesut Bakkal'a, Trabzonsporlu taraftarlar ise Fatih Tekke'ye çiçek verdi.

GENÇ OYUNCU SÖZEN: "SİVASSPOR'U YENEREK FENERBAHÇE MAÇINA MORALLİ ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Sivasspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden genç oyuncu Umut Sözen, Karabükspor maçının kendileri için şanssız geçtiğini vurgulayarak, "3 puan ile ayrılmak istiyorduk ama berabere kaldık. Üst sıralara tırmanmak için Sivasspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İnşallah Sivas deplasmanında galibiyetle dönerek Fenerbahçe maçına moralli çıkarız" diye konuştu.

ÖZGÜR ÇEK: "SİVASSPOR'DAN DAHA KALİTELİ BİR TAKIMIZ"

Ankaragücü'nün yetenekli futbolcusu Özgür Çek ise, Mesut Bakkal'ın takımın başına gelmesinin ardından iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "Takım olarak herşeye kenetlenmiş durumdayız. Ankaragücü'ne yakışır sonuçlar almak istiyoruz. Bu hafta Sivasspor deplasmanına gideceğiz. İki takım da ligde rahat bir konumda bulunuyor ama biz kalite olarak onlardan daha iyi durumdayız. Gereken mücadeleyi verdiğimiz taktirde sahadan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum" açıklamalarında bulundu.

Öte yandan 10 gündür sakat olduğunu hatırlatan Çek, kendini iyi hissettiğini ve takımla birlikte çalışmalara başladığını sözlerine ekledi.

ANTRENMANDAN NOTLAR

Yaklaşık yarım saat süren ayak tenisi ile başlayan antrenman, 8'e 2 pas çalışması ile sürdü. 5'erli grup halinde 4 takımın dönüşümlü olarak dar alanda çift kale maçı ile devam eden idman, soğutma çalışması ve streching ile son buldu. Sakatlıklarından dolayı sezonu kapatan Sapara, Mehmet Çoğum ve Ümit Kurt'tan yoksun gerçekleştirilen antrenmanda Ergin Keleş, Kağan Söylemezgiller ve Muhammed Türkmen de takımdan ayrı çalıştı. Sivasspor maçı öncesi sarı lacivertli futbolculardan Rajnoch, Murat Duruer ve Güven Varol da sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ankaragücü'nde Sivasspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement